Μακρονικολάκης υπό πίεσηΓια άλλη μια φορά, ο διοικητής των νοσοκομείων νομού Λασιθίου Μανώλης Μακρονικολάκης, πέρασε δύσκολες ώρες στο γραφείο του τη Τετάρτη (5/2), μαζί με τον διοικητή του νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργο Ματαλλιωτάκη, από τους Γεραπετρίτες οι οποίοι αυτή τη φορά έφτασαν αποφασισμένοι να μην φύγουν εάν δεν αποσπούσαν διαταγή για έναν παθολόγο, αφού πλέον το νοσοκομείο Ιεράπετρας δεν έχει παθολογική κλινική 25 μέρες το μήνα και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δεν μαζεύουν τραυματίες, αλλά μεταφέρουν ασθενείς από κλινική σε κλινική των νοσοκομείων του νομού.

Για ώρες μέλη της ανοιχτής επιτροπής αγώνα, βρέθηκαν στο γραφείο στον Άγιο Νικόλαο και η συζήτηση εξελίχθηκε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους. Και οι δύο διοικητές στην επιμονή των μελών της ομάδας να μιλήσουν με τον διοικητή της Υ.Π.Ε. Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη, απαντούσαν ότι είχαν μιλήσει, αλλά τηλέφωνο δεν έπαιρναν. Οι προτάσεις του περιφερειακού συμβούλου Λασιθίου και υπεύθυνου υγείας της περιφέρειας Μανώλη Κλώντζα, έμειναν προτάσεις.

αστυνομία στο νοσοκομείοΤη λύση έδωσε μέλος της επιτροπής που κάλεσε η ίδια τον Αντώνη Γρηγοράκη με το δικό της τηλέφωνο, εξέθεσε το θέμα και απέσπασε την εντολή του ΔΥΠΕάρχη να πάει παθολόγος στην Ιεράπετρα από τη Δευτέρα (10/2). Μάλιστα η διαταγή Γρηγοράκη προς Μακρονικολάκη, δόθηκε μέσα από το κινητό τηλέφωνο του μέλους της επιτροπής αγώνα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, τα μέλη της ανοιχτής επιτροπής αγώνα επέστρεψαν στην Ιεράπετρα. Μέχρι εκείνη την στιγμή η παρουσία της αστυνομίας ήταν εμφανής δια τον φόβον επεισοδίων.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: