ο διοικητής του νοσοκομείου με γιατρούςΤο κοινωνικό του πρόσωπο, συνδυασμένο με τη λύση ενός χρόνιου προβλήματος που ταλάνιζε την περιοχή, έδειξε σήμερα στους κατοίκους της περιοχής του Μύρτους Λασιθίου το νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Ομάδα γιατρών με επικεφαλής τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργο Ματαλλιωτάκη επισκέφτηκαν σήμερα Τρίτη την περιοχή και σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της πρωτοβάθμιας υγείας προχώρησαν σε ιατρικές εξετάσεις των κατοίκων ενώ παράλληλα έγινε και η εγκατάσταση του αγροτικού γιατρού. Η τοποθέτηση της νέας γιατρού κ. Ιουλίας Φωθιαδάκη λύνει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Ιεράπετρας κύριοι Αντώνης Τσικαλουδάκης, καρδιολόγος και πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου και οι γενικοί γιατροί Μ. Μπονιαλέτος και Στ. Θεοδωρακόπουλος υπέβαλαν σε γενικές ιατρικές εξετάσεις και καρδιογραφήματα του κατοίκους που βρέθηκαν στο αγροτικό ιατρείο του Μύρτους. Σε δυο περιπτώσεις η ομάδα των γιατρών έκρινε ότι θα πρέπει να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους εξετασθέντες ήταν ανασφάλιστοι ή δεν είχαν  εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομείο.

Τόσο οι γιατροί όσο και ο διοικητής του νοσοκομείου της Ιεράπετρας έτυχαν της θερμής υποδοχής των κατοίκων του Μύρτους και της ιδιαίτερης φιλοξενίας του προέδρου της κοινότητας κ. Αλέκου Παντελάκη.

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης συζητώντας με τους κατοίκους του Μύρτους κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια περίθαλψη στην περιοχή και ανακοίνωσε ότι οι εξορμήσεις των γιατρών του νοσοκομείου σε περιοχές της αρμοδιότητας του θα συνεχιστούν και το νέο έτος.

από τον Διοικητή του νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργο Ματαλλιωτάκη

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: