Ματαλλιωτάκης, ΑναστασάκηςΜε καλά νέα πήγε σήμερα (23/9) στον δήμαρχο Ιεράπετρας Σήφη Αναστασάκη ο διοικητής του νοσοκομείου της πόλης Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

 

Στη συνάντηση που έγινε το πρωί στο δημαρχείο ο νέος διοικητής του νοσοκομείου ανακοίνωσε στον κ. Αναστασάκη ότι ενδυναμώνεται το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου Ιεράπετρας γεγονός που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας ενός νοσοκομείου που τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στο κέντρο της επικαιρότητας  για την περιοχή.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Ματαλλιωτάκης ανακοίνωσε ότι τις προσεχείς ημέρες έρχεται στο νοσοκομείο μία μικροβιολόγος για να ενισχύσει το τμήμα, ενώ εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Κρίσεων ο διορισμός ενός χειρουργού ο οποίος θα ενισχύσει την Χειρουργική Κλινική μετά την συνταξιοδότηση του κ. Μαμαντόπολου ο οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στη Χειρουργική Κλινική.

 

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο νέος διοικητής, γίνονται συνεννοήσεις με το νοσοκομείο Σητείας προκειμένου ο καρδιολόγος που διορίζεται στο νοσοκομείο Ιεράπετρας-υπάρχουν ήδη τρεις καρδιολόγοι- να πάει στη Σητεία και από εκεί να έρθει στην Ιεράπετρα παθολόγος ο οποίος θα ενισχύσει την Παθολογική Κλινική που είχε μείνει με έναν γιατρό.

 

Τέλος ο κ. Ματαλλιωτάκης ενημέρωσε τον κ. Αναστασάκη ότι γίνονται προσπάθειες να μεταφερθεί, αφού πρώτα επισκευασθεί, ο αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Μάλιστα ο δήμαρχος προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά ο Δήμος στην επισκευή του μηχανήματος που θα λύσει πολλά προβλήματα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Στη συνάντηση στο δημαρχείο εκτός από τις ευχάριστες εξελίξεις για το νοσοκομείο Ιεράπετρας συζητήθηκαν επίσης και θέματα γενικότερου πολιτικού ενδιαφέροντος με τον κ. Ματαλλιωτάκη να ενδιαφέρεται για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Αυτοδιοίκησης μετά τις περικοπές λόγω της οικονομικής κρίσης ,αλλά και για τα προβλήματα τόσο του Δήμου Ιεράπετρας όσο και των κατοίκων της περιοχής. Δεσμεύτηκε μάλιστα να τα μεταφέρει στην κυβέρνηση.

από τον διοικητή του νοσοκομείου Γ. Ματαλλιωτάκη

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: