από τη συγκέντρωση........Με απόφαση της Ανοιχτής Συνέλευσης της Επιτροπής Αγώνα Ιεράπετρας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/7 στηρίζουμε την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στα νοσοκομεία της χώρας την Τετάρτη 24/3 και στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε άλλη κινητοποίηση και ενέργεια προβούν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους και του αγαθού της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας.

Η ραγδαία συρρίκνωση και διάλυση του ΕΣΥ που ζούμε σήμερα στρέφεται ευθέως ενάντια στην υγεία, την κοινωνική ευημερία και τη ζωή μας και στερεί την κοινωνία από ένα δικαίωμα που κατάκτησε με μεγάλους αγώνες και πλήρωσε ακριβά προκειμένου να είναι πραγματικά δημόσιο και να παρέχεται δωρεάν σε όλους.

Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας έχουμε αγωνιστεί σκληρά για να διατηρήσουμε το Νοσοκομείο μας και έχουμε ανατρέψει τις προσπάθειες μετατροπής του σε Κέντρο Υγείας. Το ίδιο σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε με το μόνο αποτελεσματικό μέσο που διαθέτουμε: τους αγώνες και τις κινητοποιήσεις μας μαζί με τους εργαζόμενους σε αυτό και όλη την ελληνική κοινωνία που αντιμετωπίζει την ίδια άγρια επίθεση στα δικαιώματά της.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους (ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, Έλληνες και μετανάστες)
  • Άμεση πλήρη επαναλειτουργία της Παθολογικής Κλινικής ολόκληρο το μήνα και οριστική λύση του προβλήματος με πρόσληψη μόνιμων παθολόγων.
  • Ένα Δημόσιο Αυτοδιοίκητο Νοσοκομείο, χρηματοδοτούμενο από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, με όλες του τις κλινικές σε πλήρη λειτουργία, ένα Νοσοκομείο που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας.
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: