....καταφέραμε την αναστολή των κατεδαφίσεων....
από τη συγκέντρωση στον Καλέ

Την αναστολή των κατεδαφίσεων στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας ανακοίνωσε επίσημα με δήλωσή του ο δήμαρχος Μανώλης Φραγκούλης. Το βάρος του θέματος μεταφέρεται τώρα μετά το κλείσιμο της φετινής τουριστικής περιόδου.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Ιεράπετρας:

«Μετά από συντονισμένη προσπάθεια ανάδειξης του σοβαρού προβλήματος που επρόκειτο να δημιουργηθεί στην τοπική μας οικονομία από τις κατεδαφίσεις στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας έναν περίπου μήνα πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, καταφέραμε την αναστολή των κατεδαφίσεων.

Τόσο προεκλογικά όσο και μετά την εκλογή μας ως Δημοτική Αρχή είχαμε δεσμευτεί ότι θα είμαστε κοντά στους καταστηματάρχες αναζητώντας τη βέλτιστη δυνατή λύση σε ένα θέμα που είχε προκαλέσει μεγάλη κοινωνική αναταραχή αφού οι επιπτώσεις θα ήταν τεράστιες και σε πολλά επίπεδα για την τοπική κοινωνία, την οικονομία και τον τουρισμό.

Με συνεχή επαφή με τους Βουλευτές μας, πολιτικούς και τοπικούς παράγοντες, συλλόγους και φορείς της κοινωνίας, καταφέραμε μετά από συνεννόηση να πετύχουμε το στόχο μας. Ευχαριστούμε όλους που μας εμπιστεύθηκαν και στάθηκαν δίπλα μας. Συνεχίζουμε δυναμικά για τις τελευταίες εγκρίσεις της μελέτης και τη χρηματοδότηση του έργου ώστε η Ιεράπετρα να αποκτήσει ένα καλαίσθητο και λειτουργικό παραλιακό μέτωπο που θα χαίρονται τόσο οι δημότες όσο και οι επισκέπτες».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos