Αφίσα διαγωνισμού

Ανοικτό Forum

Το Ανοικτό Φόρουμ 07 – «50 χρόνια Ευρωπαϊκή Ένωση: η Ελλάδα στην Ευρώπη, η Ευρώπη στον κόσμο», που διοργανώνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου της ίδρυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φέτος, τον Μάρτιο του 2007, ανακοινώνει τη διεξαγωγή Διαγωνισμού Δημιουργιών με Πολυμέσα (Multimedia) και καλεί μαθητές, φοιτητές, καλλιτέχνες και γενικότερα ανθρώπους που ασχολούνται με τις νέες τεχνολογίες να υποβάλουν τα έργα τους με έμα: «Ευρώπη: Project Future».

Σημειώνεται ότι το «Ανοικτό Φόρουμ», είναι μια πρωτοβουλία που υλοποιεί ο ΣΕΒ από το 2005 με σκοπό να αποτελέσει πεδίο δημιουργικού προβληματισμού, αμφίδρομης ενημέρωσης και διασταύρωσης ιδεών για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την ενίσχυση της ανάπτυξης και τη διεύρυνση της κοινωνικής συνοχής. Φέτος και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από τη συνθήκη της Ρώμης με την οποία δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο ΣΕΒ προχωρά στη διοργάνωση ενός διήμερου Ανοικτού Φόρουμ, με τίτλο: Ανοικτό Φόουμ 07 -«50 χρόνια Ευρωπαϊκή Ένωση: Η Ελλάδα στην Ευρώπη – Η Ευρώπη στον κόσμο», το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στις 28-29 Μαρτίου 2007.

Ο διαγωνισμός αφορά δύο ομάδες διαγωνιζομένων: η πρώτη ομάδα είναι νέοι έως 22 ετών, ενώ η δεύτερη ομάδα αφορά άτομα άνω των 22 ετών. Τα προς υποβολή έργα μπορούν να έχουν τη μορφή στατικών ψηφιακών εικόνων ή διαδραστικών (interactive) εφαρμογών, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σχετικό λογισμικό (π.χ. Microsoft PPT, Macromedia Flash, Macromedia Director, Shockwave, Multimedia Games) και να υποβληθούν ως ανεξάρτητα εκτελέσιμα αρχεία. Ως αποθηκευτικό μέσο για την υποβολή τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν CD ή DVD-ROMs. Το πρώτο βραβείο σε κάθε κατηγορία συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ, ενώ τα δεύτερα και τρίτα βραβεία από έπαθλο αξίας 1.000 ευρώ, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν συμβολικό αναμνηστικό δώρο για τη συμμετοχή τους. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Δημιουργιών με Πολυμέσα θα ανακοινωθούν στην Ολομέλεια του Ανοικτού Φόρουμ και στην ιστοσελίδα www.anoiktoforum.gr, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2007.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το διαγωνισμό Πολυμέσων «Ευρώπη: Project Future» και του Ανοικτού Φόρουμ 07 επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.anoiktoforum.gr

Print Friendly, PDF & Email

Από manos