Λευτέρης Ζαγορίτης Ο βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης κάλεσε τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  κ. Λευτρη Ζαγορίτη να επισκεφτεί σύντομα το νομό Λασιθίου. Η πρόταση, που την αποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας, έγινε κατά τη διάρκεια εθιμοτυπικής επίσκεψης του κ. Πλακιωτάκη, ο οποίος και συνεχάρη τον κ. Ζαγορίτη για την ελογή του.
 
Ο κ. Ζαγορίτης εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για το που γίνεται στο νομό Λασιθίου. «Παρά τις παραδοσιακές για τη Νέα Δημοκρατία δυσκολίες στο νομό, η μετά από τόσα χρόνια κοινοβουλευτική κπροσώπηση είναι τέτοια ώστε να οδηγήσει σε εκλογικές εκπλήξεις θετικές για την παράταξη» τόνισε.
 
Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ αναφέρθηκε και στον κυβερνητικό σχεδιασμό για τις προσεχεί δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, «στο νομό Λασιθίου θα πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις οι οποίες αφ΄ ενός θα καταστήσουν σαφή τη δυναμική της Νέας Δημοκρατίας αλλά ταυτόχρονα θα είναι και οι ωφελιμότερες για τον τόπο».
 
15.000 ευρώ για τους δήμους
 
Οι δήμοι Νεαπόλεως και Ιτάνου από το νομό Λασιθίου πρόκειται να χρηματοδοτηθούν. Αυτό αποφασίστηκε σε συνάντηση του βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Αθανάσιο Νάκο.
 
Η χρηματοδότηση αφορά στο ποσό των 150.000 ευρώ σε ένα δίκτυο 10 δήμων της Κρήτης.
 
Η χρηματοδότηση προέρχεται από το 20% του ΘΗΣΕΑ και αφορά στην πιλοτική εφαρμογή του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης Common Assessment framework (CAF) για την αυτοαξιολόγηση της λειτουργίας των ΟΤΑ σε επιλεγμένους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης.
 
 
γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου
 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos