Επιμελητήριο ΛασιθίουΤο ξενοδοχείο Porto Elounda Golf & Spa Resort (Elounda S.A. Hotels & Resorts) με τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Λασιθίου οργανώνει διαρκή έκθεση όπου θα εκτίθενται τοπικά προϊόντα (ελαιόλαδο, κρασί, γαλακτοκομικά, μέλι, αρωματικά φυτά & βότανα, αιθέρια έλαια, προϊόντα ζύμης, κεραμικά κλπ).

Η έκθεση θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 1.000 τ.μ. ο οποίος με τη συνεργασία γνωστού αρχιτέκτονα θα προσομοιάζει με τη δομή ενός κρητικού χωριού.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, οι συμμετέχοντες στην έκθεση θα μπορούν να πωλούν λιανικά τα προϊόντα του 2 φορές την εβδομάδα (Τετάρτη απόγευμα και Σάββατο όλη μέρα) κατά τη διάρκεια Bazaar που θα οργανώνεται από το ξενοδοχείο.

Στα πλαίσια της δραστηριότητας αυτής, το ξενοδοχείο με τη συνεργασία μας, προτίθεται να διοργανώσει επιχειρηματικές Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους εταιριών αλυσίδων Super Market και & Delicatessen stores που μπορούν να κάνουν απ΄ ευθείας εισαγωγές προϊόντων. Στόχος μας είναι η φιλοξενία στοχευµένων αγοραστών (hosted buyers) από διάφορες χώρες του εξωτερικού οι οποίοι θα έρθουν σε επαφή με τους τοπικούς παραγωγούς με σκοπό την έναρξη συνεργασιών που θα αποφέρουν σημαντικό όφελος στην τοπική ανάπτυξη.

Μέσα στον προγραμματισμό βρίσκεται και η διοργάνωση forum για την υγιεινή κρητική διατροφή με την παρουσία διατροφολόγων και ειδικών γιατρών από όλο τον κόσμο.

porto EloundaΠροκειμένου να ευοδωθεί η προσπάθεια τόνωσης της εξωστρέφειας των Λασιθιώτικων επιχειρήσεων, θα θέλαμε τα μέλη μας που είναι παραγωγοί τοπικών προϊόντων (τρόφιμα, ποτά, κεραμικά) και δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν εξαγωγικά να παραστούν στην ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει για το σκοπό αυτό στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου στις 5:30 μ.μ. Την Τρίτη 19/2/2013 στον Άγιο Νικόλαο.

Στην εκδήλωση θα ενημερωθούν τα ενδιαφερόμενα μέλη για όλες τις λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας αυτής που για πρώτη φορά γίνεται στο Λασίθι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τα γραφεία του Επιμελητηρίου Λασιθίου ημέρες και ώρες γραφείου τηλ. 2841022231 (Μ. Σπυριδάκης).

Επίσης στην περίπτωση που απαιτηθούν επιπρόσθετα στοιχεία ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Δ/νση του ξενοδοχείου Porto Elounda Golf & Spa Resort (κ. Σπυρίδης) τηλ. 2841068000

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: