Πελαγία Πετράκη, Αρναουτάκης, η πρόεδρος των εργαζομένων Δέσποινα Κλιματσίδα και ο Μητροπολίτης ΠέτραςΌσες επισκέψεις δεν έχει κάνει στο Λασίθι στα χρόνια της θητείας του ως Περιφερειάρχης Κρήτης ο Σταύρος Αρναουτάκης, έχει τις τελευταίες 15 μέρες. Είτε, για συσκέψεις σε Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία, είτε για πιτοκοψίματα….. Το γεγονός βέβαια εξηγείται εύκολα, εκλογές του Μάη, για τη νέα περίοδο, με δύσκολους αντιπάλους, Τσόκα, Συ.Ριζ.Α……Ας ενδιαφερθούμε λοιπόν και λίγο παραπάνω για το Λασίθι. Άλλωστε στα παρασκήνια, μετά τα πιτοκοψίματα και τις διάφορες συναθροίσεις, σιγοβράζει το στήσιμο του νέου συνδυασμού, που έχει ήδη αποδώσει μια μεγαλοπρεπή κυβίστηση από το Ηράκλειο και ετοιμάζεται άλλη μια από το Λασίθι, η οποία θα δημιουργήσει εντυπώσεις.

Το πρωί της Τετάρτης, (29/1), στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Λασιθίου, ο σύλλογος εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας, έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με τους περισσότερους υπαλλήλους να παρακολουθούν, παρόντος του δημάρχου Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη.

Ευλόγησαν ο Μητροπολίτης Πέτρας Νεκτάριος, με τον αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνο, για να κόψουν στη συνέχεια τη πίτα από κοινού, η αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη και η πρόεδρος των εργαζομένων, Δέσποινα Κλιματσίδα. Στους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη ακούστηκαν τα περί Κρήτης Βιτρίνας και Συγκρητισμού, παρά την κοινή παραδοχή όλων ότι το Λασίθι είναι ο πλέον ριγμένος νομός.

Και του χρόνου……….με τη διοίκηση που θα προκύψει στις εκλογές του Μάη.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: