αδέσποταΔημοσιεύτηκε η ανακοίνωση για να βρεθεί κατάλληλος που μπορεί να αναλάβει να μαζεύει τα αδέσποτα ζώα των βοσκών που δεν αφήνουν τίτοτα όρθιο όπου βρεθούν, για λογαριασμό του δήμου Αγίου Νικολάου. Ο ενδιαφερόμενος να αναλάβει το έργο θα πρέπει να ξέρει να χειρίζεται πρόβατα και κατσίκες, διότι όταν φτάνει η καταγγελία του πολίτη στο δήμο, θα πρέπει με φορτηγό να μαζέψει τα αδέσποτα, να τα σταυλίσει σε ελεγχόμενο χώρο, να τα ταΐζει έως είτε να εμφανιστεί ο αμελής κτηνοτρόφος ή να αναλάβει ο χασάπης.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα προβεί σε εκτέλεση της εργασίας “Διαχείριση Ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων” με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης .

 

Όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν προσφορές  θα πρέπει να διαθέτουν:

 

1. Αποδεδειγμένη εμπειρία στο χειρισμό και φροντίδα παραγωγικών ζώων (π.χ. κτηνοτροφική δήλωση, έστω και παρελθόντος έτους, στο όνομα τους )

 

2. Άδεια  μεταφοράς ζώων ή αγροκτηνοτροφικό όχημα στο όνομα του

 

3. Υπεύθυνη δήλωση που να αποδεικνύει τη συνεργασία με κάτοχο φορτηγού ψυγείου κρεάτων, εάν δεν κατέχει ο ίδιος.

 

4.Υπεύθυνη δήλωση για συνεργασία με κρεοπώλη, εάν δεν είναι ο ίδιος

 

5. Αντίγραφο ποινικού μητρώου ή εάν δεν προλαβαίνει να το εκδώσει, υπεύθυνη δήλωση πως δεν έχει καταδικαστεί  ποτέ  για ζωοκλοπή κι ότι θα φέρει το αντίγραφο του ποινικού του μητρώου πριν την υπογραφή της συμβάσεως.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να ενημερωθούν από το site του Δήμου Αγίου Νικολάου για την εργασία και για το έντυπο προσφοράς.

 

Η οικονομική προσφορά θα είναι σε σφραγισμένο  φάκελο  και θα τοποθετηθεί σε άλλο φάκελο που θα περιέχει τα λοιπά δικαιολογητικά συμμετοχής. Οι σφραγισμένες προσφορές, θα λαμβάνονται από τη γραμματεία της Τεχνικής Υπηρεσίας έως την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013. Το άνοιγμα των προσφορών  θα γίνει στις 9 Δεκεμβρίου 2013.

 

Η εργασία “Διαχείριση Ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων”  θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννοήσεως με το Δήμο.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: