ΓΝΑΝΣυνεδρίασε τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013, η Επιτροπή Αγώνα Αγίου Νικολάου και κατόπιν ενημέρωσης  αποφάσισε ομόφωνα:

1) Καλούμε όλους τους Αγιονικολιώτες , την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου (Γ’ όροφος REX), όπου θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

Α) Οι εξελίξεις στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν αναδειχθεί.

Β) Τα προβλήματα στην  ίδρυση και λειτουργία του νέου τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στον Άγιο Νικόλαο.

2) Προτείνουμε στους Δημοτικούς Συμβούλους να επανακαταθέσουν τις παραιτήσεις τους, σαν μέτρο πίεσης προς την επερχόμενη έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος (ενός 15 ημερών) για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ».

ΤΕΙΝέα δεδομένα δημιουργεί η επιστολή του Προέδρου του ΤΕΙ Κρήτης, στην οποία επισημαίνεται ότι το ΤΕΙ δεν έχει άλλη δυνατότητα, εκτός της αναστολής της λειτουργίας τμημάτων που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από έκτακτο διδακτικό προσωπικό.

Έτσι καθίσταται  επισφαλής η λειτουργία του  τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αγίου Νικολάου, λόγω  της δραματικής μείωσης προϋπολογισμού και σε συνδυασμό με την ύπαρξη δυο ομοειδών σχολών σε απόσταση μικρότερη των εξήντα χιλιομέτρων.

Επίσης γιατί δεν διασφαλίζεται με κανένα τρόπο η μεταβατικότητα, δηλαδή η ολοκλήρωση του  κύκλου σπουδών των ήδη υπαρχόντων φοιτητών στην πόλη μας, που αποτελεί πάγιο αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Επιτροπή Αγώνα

Άγιος Νικόλαος, 08-04-2013
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: