Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου
ο διοικητής των νοσοκομείων υποδέχεται τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του στο νομό Λασιθίου με τελευταία στάση το γενικό νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Είχε προηγηθεί το πέρασμα του το πρωί από το αντίστοιχο νοσοκομείο Σητείας όπου μίλησε με εργαζομένους και προσωπικό.

Στον άγιο Νικόλαο τον πρόεδρο του σύριζα υποδέχθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου ή μάλλον των νοσοκομείων κυρίως Ανδρεαδάκης και στη συνέχεια τον ξενάγησε σε χώρους του νοσοκομείου σήμερα.

Ακολούθως ο κύριος Κασσελάκης συναντήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων με εργαζομένους και γιατρούς στο νοσοκομείο. Ο πρόεδρος των εργαζομένων Γιώργος Μανουσάκης καλωσόρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε σε αδρές γραμμές την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το γενικό νοσοκομείο Αγίου Νικολάου ένα νοσοκομείο που έχει να αντιμετωπίσει περιστατικά όχι μόνο από την ανατολική Κρήτη αλλά και το νότιο αιγαίο.

Και μάλιστα τη συγκεκριμένη ημέρα 8 Απριλίου όπως είπε ο Γιώργος Μανουσάκης δεν εφημέρευε κανένας αναισθησιολόγος σε κανένα από τα νοσοκομεία τού νόμου Λασιθίου. Το ενδιαφέρον του Άδωνι Γεωργιάδη και της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι η διάλυση του εθνικού συστήματος υγείας και η ιδιωτικοποίηση των πάντων.

Απαντώντας ο πρόεδρος του σύριζα στέφανος Κασσελάκης μίλησε για όσα είδε μέσα στο νοσοκομείο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το νοσοκομείο έχει υποδομή η οποία θα πρέπει να υποστηριχθεί από το ανάλογο προσωπικό.

Στη συνέχεια και λίγο πριν φύγει από την πόλη του Αγίου Νικολάου περιόδευσε με τη συνοδεία του στο κέντρο της πόλης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos