λαϊκή στάση πληρωμώνΗ ομάδα της Λ.Σ.Π. τακτική στο ραντεβού που δόθηκε κατά την προηγούμενη παρέμβασή μας στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, παραβρεθήκαμε και σήμερα για την τακτική μας συνέλευση, ώστε να συζητηθούν οι προτάσεις που είχαν τεθείτην προηγούμενη Τετάρτη.

Λόγω μη προσέλευσης του εισηγητή της δεύτερης πρότασης, το μόνο που συζητήθηκε ήταν η δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού, με σκοπό την συνεχή ενημέρωση, καθώς υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον κόσμο, πως δεν ενημερώνεται από πουθενά για τις δράσεις που τρέχουν στην πόλη μας καθώς επίσης δεν έχουν και έγκυρες πληροφορίες για του τι πραγματικά συμβαίνει στον τόπο μας.

Επίσης , αποφασίστηκε να έρθουμε σε επαφή με εκπροσώπους της Ε.Ρ.Α. Ηρακλείου και του STUDIO FM1 του Τ.Ε.Ι.Ηρακλείου, για την πιθανότητα συνεργασίας μαζί τους, στο επίπεδο του να μας δοθεί βήμα επικοινωνίας με τους πολίτες, μέσω τακτικών εκπομπών.

Συγκεκριμένα άτομα ανέλαβαν να επικοινωνήσουν με εκπροσώπους των προαναφερόμενων ραδιοφωνικών μέσων τις επόμενες μέρες και ελπίζουμε να έχουμε απάντηση μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, όπου και ορίστηκε η νέα μας συνέλευση.

Όπως είχαμε προαναφέρει στο προηγούμενο δελτίο τύπου της Λ.Σ.Π. , στις 18/9 ξεκινά εκ νέου η διαδικασία των πλειστηριασμών.

‘Ετσι για άλλη μια φορά καλούμε τους κατοίκους του Ηρακλείου και τα μέλη μας, να παραστούν έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου και ώρα 15:30 στο τακτικό μας ραντεβού, για να προσπαθήσουμε για άλλη μια φορά να αναστείλουμε την κλοπή των περιουσιών μας από τις τράπεζες.

Η ώρα του γενικού ξεσηκωμού έφτασε,πλέον δεν περισσεύει κανείς!!Τώρα είναι η ώρα μας να αντισταθούμε στις φασιστικές πολιτικές της κυβέρνησης και των ξένων εντολέων.

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!!

Ολοι την Τεταρτη 18/9/13 και ώρα 15:15 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για την επόμενη παρέμβασή μας, ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόγχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών,

τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα

και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18/09/13 και ώρα 15:15 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: