Σεραφείμ ΤσόκαςΣτην ανάγκη για ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης αλλά και στην σημασία που πρέπει να δοθεί στην ενδοχώρα του νησιού η οποία αντιμετωπίζει μεγαλύτερα προβλήματα έχοντας όμως παράλληλα και τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας μιλώντας στο 19ο Αναπτυξιακό συνέδριο των Μυλοποταμιτών στο Πέραμα.

Ο κ. Τσόκας χαιρετίζοντας τις εργασίες του συνεδρίου τόνισε ότι έχει την πίστη πως πρωτοβουλίες σαν και αυτές τού αναπτυξιακού συνεδρίου των Μυλοποταμιτών, που έχει γίνει θεσμός, συμβάλλουν στην κατανόηση των προβλημάτων και κατά συνέπεια με την βοήθεια όλων, όπως είπε‚ στην επίλυση τους.

«Ιδιαίτερα πρόσθεσε όταν μιλάμε για μια περιοχή όπως ο Μυλοπόταμος δεν πρέπει να φεύγε από το μυαλό μας ο ιστορικός και πολυσήμαντος χαρακτήρας της». «Πιστεύω, συνέχισε ο Γ.Γ. της Περιφέρειας, πως είναι γνωστή η πάγια θέση μας για την ισόρροπη ανάπτυξη της Κρήτης Και την σημασία που πρέπει να δοθεί στην ενδοχώρα αφού αυτή αντιμετωπίζει μεγαλύτερα προβλήμτα αλλά και από την άλλη πλευρά έχει και τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες.”

Είμαι σίγουρος‚ συνέχισε, πως θα ακουστούν ενδιαφέρουσες απόψεις πάνω στα φλέγοντα προβλήματα της περιοχής και θα προταθούν λύσεις που μπορούν να γίνουν αντικείμενο συζήτηης».

Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου που όπως τόνισε λειτουργεί ενωτικά και αναπτυξιακά για την περιοχή.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos