όμιλιος αντισφαίρησης ΣητείαςΟ Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας συμμετείχε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου σε Φιλικό τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Ο.Α. Λατώ στον Αγιο Νικόλαο.

Συμμετείχαν αθλητές επιπέδου πορτοκαλί ,πράσινου γηπέδου και προαγωνιστκού.

Στις ηλικίες 9 έως 12 ετών στο πράσινο γήπεδο συμμετείχαν οι: Χαμηλάκης Παναγιώτης, Μπελιμπασάκης Γιάννος, Κυπριωτάκη Μαρία-Νεφέλη.

Στο πορτοκαλί γήπεδο συμμετείχαν οι: Κουβαρτάς Λευτέρης, Σφενδουράκης Γιώργος, Μαλλιαρουδάκης Μάνος, Αϊλαμάκη Ιωάννα, Αρχατζικάκη Ιωάννα. Στην κατηγορία Κατηγορία 12 ετών συμμετείχαν οι: Τσιφετάκης Γιώργος, Πάνου Θάνος, Μεραμβελιωτάκης Νίκος.

Όλα τα παιδιά έπαιξαν καλό τένις δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους αποκομίζοντας εμπειρίες που θα τα βοηθήσουν στην αγωνιστική τους δραστηριότητα που αρχίζει τον επόμενο μήνα. Η καλή οργάνωση καθώς και η ζεστή φιλοξενία των προπονητών του Ο.Α Λατώ Αγίου Νικολάου βοήθησαν ώστε να γίνουν πολλά παιχνίδια αλλά και τα παιδιά να περάσουν υπέροχα. Σημαντική επίσης ήταν η παρουσία όλων των γονιών των παιδιών από την Σητεία στο τουρνουά καθώς και από το Δ.Σ του Ο.Α Σητείας του προέδρου κ.Σφενδουράκη Αργύρη, του αντιπροέδρου κ.Τσιφετάκη Μανώλη και του κ. Μανετάκη Βασίλη .Συνοδός προπονητής ήταν ο κ. Πρωτογεράκης Μανόλης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και την διοίκηση του Ο.Α. Λατώ για την υπέροχη φιλοξενία.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: