ομιλών προς το πλήθοςΕξηγήσεις από τον διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, ζητά με επιστολή του ο δήμαρχος Σητείας Νίκος Κουρουπάκης, με αφορμή πρόσφατη φιλολογία για τα τρία (τέσσερα) νοσοκομεία του νομού Λασιθίου και το μέλλον τους.  Η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε
Από τα Μ.Μ.Ε. πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αναδιάρθρωση των υπηρεσιών υγείας της χώρας και μάλιστα αναφέρουν ως παράδειγμα το Ν. Λασιθίου που έχει , όπως λένε 3 Νοσοκομεία (εννοούν βέβαια κακώς).

Οι αναφορές αυτές που και στο παρελθόν έχουν δει το φώς της δημοσιότητας, μας γεμίζουν ανησυχία, γιατί η απομόνωση, λόγω κακού οδικού δικτύου, προσβλέπει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου με συμπλήρωση των κενών οργανικών θέσεων του Ε.Ο.Υ. του Νοσοκομείου και όχι στην υποβάθμιση του σε Κ.Υ.

Ελπίζω να κατανοείτε την ιδιαιτερότητα του νομού Λασιθίου καθώς και την ανησυχία μας, γι αυτό ζητούμε από εσάς έγγραφη έγκυρη ενημέρωση, ώστε και εμείς με τη σειρά μας να ενημερώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο και να καθορίσουμε τη στάση μας σε σχέση με τις σχεδιαζόμενες πιθανές αλλαγές.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Σητείας

Νίκος Κουρουπάκη

Print Friendly, PDF & Email

Από manos