η μικρή παραλία δίπλα στο λιμάνι του Αγίου ΝικολάουΤο σκηνικό επαναλαμβάνεται κάθε Τρίτη, όποτε έρχεται στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, το κρουαζιερόπλοιο με τους Ισραηλινούς. Και μόνο τότε, ποτέ με κανένα από τα άλλα κρουαζιερόπολια που προσεγγίζουν. Το λιμάνι σχεδόν αποκλείεται, διάφοροι μυστήριοι, τριγυρνούν έξω από το πλοίο, αλλά τη Τρίτη που πέρασε, ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Απέκλεισαν από τους ντόπιους τη μικρή παραλία στη φωτογραφία για να κάνουν το μπάνιο τους οι φιλοξενούμενοι του πλοίου.

Όσο για τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου, άντε να τη βρεις. Τηλέφωνο 08:30 πρωί της Τετάρτης (19/6), αναζητώντας τη κυρία Λιμενάρχη, ή τον αντικαταστάτη….θα έρθουν σε λίγο. Αργότερα μαθαίνουμε ότι η Λιμενάρχης δεν θα έρθει, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε κάμποσες φορές για τον αρμόδιο αξιωματικό, ο οποίος είναι ακριβοθώρητος. Από το προηγούμενο δημοσίευμα μας, απάντηση δεν πήραμε από κανέναν.

Τα πράγματα απλά: αν οι κύριοι από το Ισραήλ φοβούνται και τη σκιά τους όπου πάνε, δεν θα καταλύσουν το Ελληνικό κράτος για να αισθάνονται ασφαλείς!!! Να μάθουν να σέβονται και να εκτιμούν το τόπο όπου πάνε. Αλλά ποιος θα τους το πει; Το λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, το Λιμενικό Ταμείο, ή ο δήμαρχος;;;;;;{jcomments on}

Διαβάστε:
Ποιος διοικεί το λιμάνι του Αγίου Νικολάου; οι Έλληνες ή οι Ισραηλινοί;

 

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: