Μανώλης Ι. Μαστοράκης Παρά το ότι επίμονα ο ίδιος δεν απαντά σε επώνυμη και ενυπόγραφη δημόσια καταγγελία αρμοδίων εναντίον του ως επί κεφαλής Τοπικού Οργανισμού, που αφορά σε μη σύννομη και μεροληπτική υπέρ του …εαυτού του πράξη του, δεν διστάζει, λαϊκίζοντας ακραία, να απαιτεί από άλλους απαντήσεις, με τρόπο που έχει καταδικαστεί προ πολλού στην Ελληνική πολιτική ζωή.

 
Η συμπεριφορά του θα παραλληλιζόταν με εκείνη ενός Υπουργού, που ερωτώμενος, π.χ., από Βουλευτή, σχετικά με υπόθεση αθέμιτου χειρισμού υπόθεσης προσλήψεων Υπαλλήλων του Υπουργείου του, «απαντά» ζητώντας από το Βουλευτή να απολογηθεί για τις επιλογές του στη στελέχωση του �γραφείου του!!!
 
Αυτές τις επιλογές, ο Νόμος σωστά τις προβλέπει προσωπικές, για τους Βουλευτές, για τους Ευρωβουλευτές, αλλά ακόμα και για τους Δημάρχους όσον αφορά στους Ειδικούς Συμβούλους αι Συνεργάτες τους, όχι όμως και για τους Υπαλλήλους του Δήμου.
 
Τέτοιες «ερωτήσεις», λοιπόν, εντάσσονται στην προσπάθεια να φύγουμε από την αντιπαράθεση σε δημοτικά θέματα, και να οδηγηθούμε σε προσωπική αντιπαράθεση, στην οποί εμείς δεν θα ανταποκριθούμε. Δεν ρωτήθηκε δηλ. ο κ. Χριστοφακάκης για τις επιλογές των Δημαρχικών Συμβούλων του, αλλά για τη διαδικασία πρόσληψης Δημοτικών Υπαλλήλων, που ο συνδυασμός ημερομηνιών και �συμπτώσεων, την έχει καταστήσει τελείως διάτρητη, και τον ίδιο τελείως έκθετο στην κοινή γνώμη.
 
Εκτός των άλλων καθυστερήσεων μέσα στην δεκαπεντάμηνη (!!!) μέχρι σήμερα διαδικασία, τέσσερεις μήνες και οκτώ μέρες χρειάστηκε ο κ. Δήμαρχος μόνο για να συγκροτήσει την Επιτροπή Υπαλλήλων που αξιολογεί τους υποψήφιους και όμως, παρά και την παράκλησή μας, την ευθύνη γι αυτήν την κατάσταση «ομηρείας» Πολιτών, τη μεταθέτει στους Υπαλλήλους, τους οποίους ζητά υποκριτικά από μας να μην �κατηγορούμε!!!�
 
Τελικά, έχει πλήρως πια επιβεαιωθεί ότι, με αυτήν τη Δημοτική Αρχή, πάντα αρμόδιος και υπεύθυνος είναι κάποιος άλλος «παραπάνω» ή κάποιος «παρακάτω», και ποτέ η ίδια� Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι, στην προσπάθειά της να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, και αφού έψαξε αλλά, προφανώς, δεν βρήκε ανάλογη τραγική περίπτωση στο Νομό μας, επεκτάθηκε και στον διπλανό�
 
Τα τεχνάσματα, άρα, υπεκφυγής που σοφίζεται, και οι, κατά τη συνήθειά της, τελείως ατεκμηρίωτες κατηγορίες της περί δικών μας ανάλογων πρακτικών και υποσχέσεων για προσλήεις, δεν είναι ούτε για «καλά παιδιά», αλλά ούτε καν για μικρά παιδιά�
 
Πάντως, έστω και τώρα, κοιτάζοντας μπροστά, καλούμε τον κο Χριστοφακάκη να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση συγκρότησης διαπαραταξιακής Επιτροπής ελέγχου των προσλήψεων για όσο χρόνο απομένει μέχρι τη λήξη της θητείας του, πρόταση που, μέχρι τώρα, έχει απορρίψει χωρίς συζήτηση και που, για το Συνδυασμό μας, τη «Γεραπετρίτικη Ενότητα», συνιστά «καταστατική» υποχρέωση.
 
Συνδασμός: ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΙΚΗ ENOTHTA
 
Υποψήφιος Δήμαρχος:
 
Μανώλης Ι. Μαστοράκης
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: