Δημοτική ΑναγέννησηΠαράλληλα με την απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, κατέστησα σαφή και την πρόθεση μου να εκμεταλλευτώ κάθε δυνατότητα για τη προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας. Για την ιστορία, πληροφορήθηκα την επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης κυρίας Γιαννίρη-Μαυροφόρου, από την έγκριτη εφηερίδα “Ανατολή” στην πρώτη σελίδα της οποίας δημοσιεύτηκε στις 30/8.
 
Δεν προσκλήθηκα αλλά παρέστην ως όφειλα για να διεκδικήσω μαζί και με τους άλλους παρευρισκόμενους, την ικανοποίηση χρόνιων αιτημάτων καθώς και μεγαλύτερη στήριη και ευαισθησία για ένα Δήμο κύρια τουριστικό. Θα ήταν ανώριμο από μέρους μου να περιμένω επίσημη πρόσκληση.
 
Έπραξα το αυτονόητο και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να αξιοποιώ ευκαιρίες, συνεργαζόμενος με οποιαδήποτε κυβέρνηση και φορέα. Ασχολούμενος με τα προβλήματα και τις αναγκαίες λύσεις, αποφεύγοντας ανούσιες και ανώφελες αντιπαραθέσεις, που μόνο τον τόπο μπορούν να βλάψουν.
 
Είναι υποχρέωση όλων όσων πιστεύουν σε μια πραγματικά ανεξάρτητη, διεκδικητική, αποτελεσματική και υπεύθυνη τοπική αυτοδιοίκηση.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

%d