Κωνσταντίνος Τσουκάκης1. Κοινή συνάντηση ζήτησε και είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Κωνσταντίνος Τσουκάκης με το Τοπικό Συμβούλιο Ελούντας και τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής για τη δημιουργία ανεξάρτητου ΟΤΑ, στην συγκεκριμένη περιοχή. Συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση», ο κ. Τσουκάκης συζήτησε με τους αιρετούς και άλλους εκπροσώπους φορέων της Ελούντας, τα τοπικά ζητήματα και προβλήματα, σε πολύ καλό κλίμα.
 
 
Εγινε διεξοδική αναφορά στα θέματα που αφορούν το Δημοτικό Διαμρισμα Ελούντας και την ευρύτερη περιοχή, ανταλλάχθηκαν απόψεις σε θέματα, όπως η αναγκαιότητα για ανταποδοτικότητα των εισφορών του Δ.Δ. προς το Δήμο, ο προγραμματισμός έργων, αναγκαίων για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης περιοχής κ.α.
 
Ο κ. Τσουκάκης διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι στόχος του ιδίου και του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση» είναι να καταγράψουν την υπάρχουσα κατάσταση, τις ανάγκες και προτεραιότητες, όπως τις ιεραρχεί η ίδια η τοπική κοινωνία της Ελούντας και να ακούσει τις προτάσεις των τοπικών φορέων προκειμένου να τις εντάξει στη συνέχεια στην αναπτυξιακή πρόταση που θα θέσει στην κρίση όλων των δημοτών, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
 
Ο κ. Τσουκάκης ζήτησε να εξασφαλιστεί μια διαρκής επικοινωνία στο πλίσιο μιας στενότερης συνεργασίας τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για την υλοποίηση του έργου, μετά τις δημοτικές εκλογές.
 
Στη συνάντηση, ερωτώμενος σχετικά με τις προθέσεις του συνδυασμού του σε επίπεδο συγκρότησης ψηφοδελτίου, ο επικεφαλής της «Δημοτικής Αναγέννησης» εξήγησε ότι ο συνδυασμός δεν σκοπεύει να έλθει σε σύγκρουση με την πραγματική θέληση της τοπικής κοινωνίας.
 
Δήλωσε δε ότι θα πράξει ανάλογα με το κλίμα και την κυρίαρχη τάση που θα διαμορφωθεί στην πορεία, προεκλογικά, και ανάλογα με τις εξελίξεις που θα διαμορφώσουν το τοπίο στο Δημοτικό Διαμέρισμα σε σχέση και με το γενικότερο προεκλογικό τοπίο σε επίπεδο Δήμου.
 
Ευχαριστώντας τους συνομιλητές του, ο κ. Τσουκάκης τόνισε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να χωρίζει την κοινωνία της Ελούντας από το κοινωνικό σύνολο του Δήμου Αγίου Νικολάου, γεγονός που ο συνδυασμός «Δημοτική Αναγέννηση» θα αποδείξει και στην πράξη με την λειτουργία και την πολιτική του, ως δημοτική αρχή, αλλά και ο ίδιος, ως Δήμαρχος Αγίου Νικολάου.
 
2. Επίσκεψη στο εργοτάξιο, του έργου της παράκαμψης της Κριτσάς , που μόλις ξεκίνησε να κατασκευάζεται, επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κων. Τσουκάκης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση». Επί τόπου, συζήτησε με τον υπεύθυνο, επιβλέποντα μηχανικό τη αναδόχου εταιρείας για τον σχεδιασμό και προγραμματισμό εκτέλεσης των εργασιών.
 
Ο μηχανικός δήλωσε στον κ. Τσουκάκη ότι το έργο έχει προγραμματιστεί για να παραδοθεί τον Μάρτιο του 2007, σημειώνοντας την πεποίθησή του ότι η προθεσμία θα τηρηθεί, εκτός και αν προκύψουν έκτακτοι, εξωγενείς παράγοντες.
 
Ο επικεφαλής της «Δημοτικής Αναγέννησης» τόνισε στον εκπρόσωπο της κατασκευάστριας εταιείας την εξαιρετική σημασία του δρόμου για την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, την βελτίωση τη ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη δυναμική που θα δημιουργήσει για περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της Κριτσάς.
 
Με τη ολοκλήρωση και λειτουργία του νέου δρόμου, ο Δήμος θα μπορέσει στν συνέχεια να επέμβει, σχεδιάζοντας την αναβάθμιση του «ιστορικού» οικιστικού πυρήνα του χωριού, με την συντήρηση, ανάπλαση και ανάδειξή του, προσδίδοντας νέα δυναμική για το μέλλον της Κριτσάς.
 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει σε όποια περίπτωση παρουσιαστεί πρόβλημα, στην ομαλή και ταχεία εξέλιξη των εργασιών για την κατασκευή του έργου.
 
Δημοτική Αναγέννηση
 
Υποψήφιος Δήμαρχος
Κωνσταντίνος Τσουκάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από manos