ΣητείαΣτην αρχή έβγαλε γέλιο. Πολύ γέλιο. «Ο Κουρουπάκης και ο Καρχιμάκης τα βρήκαν για το κοινό καλό (τους)», πλάκα είναι (είπαμε). Όταν είδαμε ότι ανακοίνωσαν ο ένας την υοστήριξη και την πίστη στον άλλο, τους τραγουδήσαμε: «παράξενο μου φαίνεται κι όλοι το συζητούνε, πως γίνεται να γλείφουνε εκεί που πρώτα φτούνε». Που ν’ ακούσουν αυτοί!

 
Ανέστειλαν (;) την (επίσημη) αντιδικία, τον αλληλοσπαραγμό, την ύβρη και με (παγωμένο) χαμόγελο υποστηρίζουν ότι (μόνο) «αυτοί», μπορούν για το καλό (τους). Και να (ένα σώμα – μια ψυχή) μ’ εφόδια τον κομματικό μηχανισμό, το πειθαρχικό συμβούλιο, τον τρμο της υπόσχεσης(…), τις ταμπέλες προσπαθούν να πείσουν (όσους μπορούν) να ψηφίσουν άλλο αντί αλλού.
 
Δηλαδή ενώ έχουμε δημοτικές κάποιοι νομίζουν (θέλει προσοχή) ότι ψηφίζουν σ’ Εθνικές (εκλογές). Τραύμα που κατ’ εξακολούθηση έχε υποστεί ο τόπος (απ’ τους ίδιους) με ορατά (κι από γυμνό οφθαλμό) αποτελέσματα:
 
1.Ο Δήμος Σητείας, δήμος με το καλύτερο έμψυχο δυναμικό να υστερεί σε υποδομές και παροχές σε όλους τους τομείς (όλους) και από όλες τις πόλεις της Κρήτς.
 
2. Ενώ οι «σύμμαχοι» διοίκησαν την εποχή της Ευρωπαϊκής προσαρμογής με τα εκατομμύρια ευρώ, με κυβερνητική ευλογία, με μεγάλη «πλειοψηφία»(…) παρέδωσαν ένα υπερχρεωμένο Δήμο. Συνδημότες, τα πράγματα είναι σοβαρά. Η κατρακύλα, εξάρτηση, ο ρεβανσισμός της ηδονής της Εξουσίας μπορεί να τα ισοπεδώνει όλα.
 
Μα ως εδώ!
 
Στις Δημοτικές εκλογές, στις 15 Οκτώβρη 2006 έχουμε την ευκαιρία ν’ απαλλάξουμε το Δήμο μας από τα δεινά της εκατό φορές πληρωμένης προσωπικής εξυπηρέτησης και μικροπολιτικής σκοπιμότητας .
 
Ψηφίζοντας ΓΙΩΡΓΟ ΖΕΡΒΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ
Ψηφίζοντας ΣΗΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ
 
 
 Σητεία 17/09/2006 ,
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΝΝΑΚΑΚΗΣ
Print Friendly, PDF & Email

Από manos