Μάσκες φοράνε όσοι κρύβουν τις προθέσεις τους !

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στον κ. Πλακιωτάκη η έναρξη της διαδικασίας προσλήψεων για Δοκίμους Σημαιοφόρους και (2098Β/5-6-2019) και για Δόκιμους Λιμενοφύλακες (Σ.Δ Λ/Φ) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Ίσως θεωρεί πως δεν υπάρχουν ανάγκες στο Λιμενικό  ή δεν του φτάνουν οι αριθμοί, με βάση το 5 φεύγουν 1 προσλαμβάνεται που θέλει να εφαρμόσει η Νέα Δημοκρατία.

            Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ότι:

  1. η διαδικασία θα ξεκινήσει μετά τις εκλογές,
  2. γίνεται σε εφαρμογή του νόμου 4597/2019,
  3.  για πρώτη φορά η ένταξη των υποψηφίων για τις παραγωγικές σχολές του Λιμενικού θα γίνει μέσω των Πανελλήνιων εξετάσεων,
  4. θα γίνει με νέο, αδιάβλητο σύστημα με την επίβλεψή του ΑΣΕΠ (χωρίς την έξτρα … μοριοδότηση των συνεντεύξεων και χωρίς τα σημειώματα των κάθε λογής πατρόνων).

            Ο ήδη αυτοανακηρυγμένος νικητής των εκλογών, θα ήθελε να οργανώσει με τον καλό παλιό δικό του τρόπο τις προσλήψεις για κενές οργανικές θέσεις στο Λιμενικό. Με τον τρόπο που είχε εφαρμόσει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις προσλήψεων στο Δημόσιο το κόμμα του, όταν κυβερνούσε.

            Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανη γιατί όλες οι προσλήψεις που έκανε στο Δημόσιο αυτά τα τέσσερα χρόνια, είτε μόνιμων είτε συμβασιούχων, έγιναν ΄με την απόλυτη επίβλεψη και έλεγχο του ΑΣΕΠ.

            Μπορείτε εσείς να το υποστηρίξετε έστω και για ένα μήνα της δικής σας μακρόχρονης διακυβέρνησης της χώρας;

            Αλλά όπως αναφέρει σε Δελτίο τύπου και ο Υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης «Η ΝΔ και ο κ. Πλακιωτάκης κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η σχετική δήλωση Πλακιωτάκη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos