δήμαρχος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου ορκίζονται.....
δήμαρχος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου ορκίζονται…..

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, Μελίνα Μερκούρη, έγινε το βράδυ της Δευτέρας (25/8), η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής Ιεράπετρας, η οποία, μετά τις εκλογές του Μαΐου, ανέλαβε τις τύχες της περιοχής για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγενίου και της τοπικής εκκλησίας, για να ακολουθήσει η ορκωμοσία δημάρχου και σώματος, σε τρεις φάσεις: Δηλ. η πλειοψηφία με θρησκευτικό όρκο και μέλη της μειοψηφίας με πολιτικό όρκο.

Ο νέος δήμαρχος Θεοδόσης Καλαντζάκης, στον χαιρετισμό του εμφανίστηκε έτοιμος για δουλειά και διεκδίκηση όλων εκείνων που απαιτεί η Ιεράπετρα, με τη συνεργασία των άλλων δημοτικών παρατάξεων, ενώ πουθενά και από κανέναν δεν τέθηκε το θέμα της συνεννόησης των δήμων του νομού.

Χαιρετισμό απηύθυναν και στελέχη της επιτροπής αγώνα για το νοσοκομείο, ενώ μέσα στην αίθουσα είχε κρεμαστεί και σχετικό πανό.

Εκτός από συγγενείς και φίλους της νέας δημοτικής αρχής, στη τελετή παρέστησαν ο απερχόμενος δήμαρχος Σήφης Αναστασάκης, ο βουλευτής Λασιθίου Κωστής Δερμιτζάκης, η αντιπεριφερειάρχης Πελαγία Πετράκη, πρώην δήμαρχοι και άλλα στελέχη του πολιτικού σκηνικού.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos