Γεραπετρίτικη  ΕνότηταΠρόταση στον συντοπίτη Ευρωβουλευτή των Ελεύθερων Γερμανών Δημοκρατών (FDP) της Συμμαχίας των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων και Δημοκρατών (ALDE) Γιώργο Χατζημαρκάκη, για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Γεραπετρίτικης Ενότητας», έκανε ο επικεφαλής του Συνδυασμού Μανώλης Μαστοράκης.
 
Ο τ. Ευρωβουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος ζήτησε από τον δραστήριο Ευρωβουλευτή που έχει γεννηθεί στην Επισκοπή και είναι γραμμένος στον εκλογικό κατάλογο του Τοπικού Διαμερίσματος Κάτω Χωριού, να συμμετάσχει στις Δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος της ιδιαίτερης πατρίδας του, αξίωμα που συνεπάγεται προφανώς μικρότερες απαιτήεις προσωπικής παρουσίας σε σχέση με αυτό του Δημοτικού Συμβούλου.
 
Ο κ. Μαστοράκης παρακάλεσε τον κο Χατζημαρκάκη να δεχθεί την πολύ τιμητική για τη «Γεραπετρίτικη Ενότητα» συμμετοχή του, που θα συνιστά συμβολική αλλά και ουσιαστική πράξη «τρυφερής» αντιμετώπισης του τόπου καταγωγής του, και που είναι βέβαιο ότι θα χαροποιήσει όλους Γεραπετρίτες και όλους τους Δημοτικούς Συνδυασμούς.
 
Ο συντοπίτης Ευρωβουλευτής ευχαρίστησε τον υποψήφιο Δήμαρχο για την πρόταση, δηλώνοντας ότι θα απαντήσει με επιστολή.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos