Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις, ένα μεγάλο ευχαριστώ
Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις, Γιώργος Ζερβάκης

Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ, και δε θα βαρεθώ να το λέω, γιατί σ’ αυτές τις εκλογές πείστηκα ότι η πόλη μας και τα τοπικά μας διαμερίσματα έχουν απίστευτες και αστείρευτες δυνάμεις.

Δυνάμεις οι οποίες εκδηλώνονται και εκφράζονται όταν δεν επηρεάζονται από ψεύτικα διλήμματα, εντολές άνωθεν, παραπλανητικές αναφορές.

Μεγάλη απόδειξη ότι η συντριπτική πλειοψηφία της πόλης και των χωριών μας, υπερψήφισε το συνδυασμό μας με περισσότερους από χίλιους τετρακόσιους (1400) σταυρούς προτίμησης, δίνοντάς μας καθαρή εντολή για την επόμενη Κυριακή.

Οι συνδημότες μας διψούν για καθαρές κουβέντες, αληθινές υποσχέσεις και περήφανες συμπεριφορές.

Η συμπαράσταση, η πίστη σας και προπαντός η εμπιστοσύνη σας στην ομάδα μας και στο πρόσωπό μου δείχνουν τη διάθεση και αποφασιστικότητά σας να ξεκινήσουμε μαζί με διαφορετικό ύφος και ήθος την αναγέννηση του τόπου μας.

Όλοι μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλον, αποφασισμένοι και δυνατοί όσο ποτέ θα κερδίσουμε τα μικρά και θα κατακτήσουμε τα μεγάλα.

Η άλλη Κυριακή θα είναι μια μέρα γιορτής.

Γιορτή γιατί όλος ο Δήμος ενωμένος και δυνατός θα προγραμματίσει, θα σχεδιάσει, και θα διεκδικήσει, για να γίνουν πράξη οράματα και αξίες που αντιπροσωπεύουν την πραγματική μας φυσιογνωμία και ιστορική μας κληρονομιά.

Όλοι μαζί, την άλλη Κυριακή για τη μεγάλη μας νίκη.

Οι Συνεργάτες μου και εγώ
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
Ζερβάκης Γιώργος.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos