Βαγγελιώ ΣχοιναράκηΤο όνομα της Βαγγελιώς Σχοιναράκη, νυν βουλευτού του κόμματος, ανακοίνωσε τη Πέμπτη (5/5) ότι στηρίζει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα ως υποψήφια για Νομάχη Ηρακλείου, παρά τις αντιδράσεις και τις πιέσεις από διάφορες πλευρές, αλλά και τον νυν Νομάρχη.

Η κυρία Σχοιναράκη, δήλωσε:


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου μου ζήτησε να ηγηθώ του ψηφοδελτίου νίκης και προοπτικής για τη Νομαρχία Ηρακλείου. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του προέδρου στο πρόσωπό μου.
Αποδέχτηκα την πρόταση για δύο λόγους. Πρώτον, διότι πεποίθησή μου είναι πως όλοι όσοι έχουμε αναδειχτεί σε δημόσια πολιτικά αξιώματα με τη στήριξη του πολιτικού μας φορέα, οφείλουμε να στρατευόμαστε σε κάθε επιλογή του. Πίστευα και πιστεύω ότι τα δημόσια αξιώματα δεν πρέπει να αποτελούν αυτοσκοπό για την ικανοποίηση των προσωπικών μας φιλοδοξιών αλλά μετερίζι αγώνων για το λαό και τον τόπο. Δεύτερον, διότι ο θεσμός της αυτοδιοίκησης αποτελεί για την παράταξή μας κύριο βάθρο της δημοκρατίας και βασικό μοχλό για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Είμαι πεπεισμένη ότι μαζί με την αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, τους πολίτες και όλους τους μαζικούς και κοινωνικούς φορείς, μέσα από ένα γόνιμο, δημιουργικό και ισότιμο δάλογο, μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο προτάσεων, δράσεων και έργων, που αδιαπραγμάτευτα θα διεκδικήσουμε όλοι μαζί, για το καλό του τόπου και των πολιτών.
Δεσμεύομαι να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου και να δικαιώσω την επιλογή του Γιώργου Α. Παπανδρέου, εργαζόμενη γι:
• την ανάπτυξη του νομού,
• την απελευθέρωση της δυναμικής του,
• την επίλυση των προβλημάτων του, και
• τη συσπείρωση όλων των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων, ώστε να ανταποκριθεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Πράγματι, ο νομός μας τα δυο τελευταία χρόνια υπέστη δυστυχώς τα αποτελέσματα της αδιέξοδης και αντιαναπτυξιακής πολιτικής της Νέας Διακυβέρνησης. Αυτή η οδυνηρή διαπίστωση, από μόνη της, αυξάνει το βάρος της ευθύνης μου απέναντι σε κάθε πολίτη του νομού Ηακλείου.
Σ’ αυτό τον αγώνα καλώ σε συστράτευση κάθε Ηρακλειώτη και κάθε Ηρακλειώτισσα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos