Σύγχρονος ΔήμοςΜε ανακοίνωση του ο συνδυασμός του κ Τσουκάκη, ξεχνά τα αυτοδιοικητικά, τα συναινετικά, την μετριοπάθεια και αναμασάει ψεδη και συκοφαντίες, πονά για το ΠΑΣΟΚ (!!!!) και ουσιαστικά αναπαράγει τα γνωστά ορισμένων «παραγόντων» της δημόσιας ζωής μας, με προσωπική επίθεση στον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Κουνενάκη.

 
Το περιεχόμενο το έχουμε ξαναδιαβάσει, μόνο που τώρα υπάρχει αγαστή συνεργασία και κάλυψη με την υπογραφή του συνδυασμού του κ Τσουκάκη Δεν απαντήσαμε. Απλώς σχολιάσαμε το επίπεδο αντιπαράθεσης, τον πολιτικό πολιτισμό, το φανατισμό τους.
 
Ξέρουμε ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα γι αυτούς, ότι υπάρχει σύγχυση και αμηχανία, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Το ίδιο μήνυμα πήραν αρκετοί συμπολίτες στα κινητά λίγες ώρες πριν κλείσει η προεκλογική περίοδος. Το μήνυμα μάλιστα είναι ανυπόγραφο, προφανώς ντρέπονται γι αυτά που γράφουν και κάνουν οι συντάκτες του.
 
Αυτό είναι το ήθος και το ύφος που θέλουν να φέρουν ορισμένοι στο Δήμο; Ο κ Τσουκάκης και αυτοί που κρύβονται πίσω του, θέλουν να ενώσουν τους πολίτες με έματα, συκοφαντίες και εμπάθεια; Νομίζουν πως αν σπιλώσουν τον Δ Κουνενάκη θα κερδίσουν τις εκλογές; Θεωρούν πως αυτός είναι τρόπος προεκλογικής αντιπαράθεσης;
 
Δεν έχουν τίποτα θετικό να πουν και να προσφέρουν στους πολίτες και προσφεύγουν στην αρνητική προπαγάνδα; Αν προσθέσουμε και την επίθεση στις αφίσες, τα υβριστικά πάνω στις αφίσες, έχουμε ένα σκηνικό για το νέο ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό που διακρίνει ορισμένους.
 
Εμείς δεν τους ακολουθήσαμε στην τακτική τους και ούτε θα συρθούμε σε τέτοιες συμπεριφορές. Σεβόμαστε τους πολίτες, υπερβαίνουμε διαφορές, ενώνουμε τον κόσμο, αξιοποιούμε όλες τις δυνάμεις του τόπου και σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα.
 
Καλούμε τους συμπολίες να απομονώσουν και να καταδικάσουν αυτές τις τακτικές και να καταψηφίσουν την Κυριακή στις κάλπες, τους εμπνευστές και χρήστες αυτής της φαιάς προπαγάνδας, που μας γυρίζει σε άλλες εποχές.
 
¶γιος Νικόλαος 20/10/2006
 
Σύγχρονος Δήμος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης
 Το γραφείο τύπου
Print Friendly, PDF & Email

Από manos