Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο – Κυριακή 2 Απριλίου

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, στα πλαίσια της ενημέρωσης του ελληνικού λαού για τις θέσεις της, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο την Κυριακή 2 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο της καφετέριας «Αστέρια Café», Ακτή Κουνδούρου 40.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο ιδρυτικός πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Νατσιός, εν ενεργεία δάσκαλος και συγγραφέας με πολυετή δράση για θέματα παιδείας, καθώς και για κοινωνικά και πολιτικά θέματα. Ομιλητές επίσης θα είναι στελέχη της ΝΙΚΗΣ, μεταξύ των οποίων οι:

Εμμανουήλ Γκλάβας, ασφαλιστής,

Θεόδωρος Ρηγινιώτης, θεολόγος.

Η ΝΙΚΗ είναι μια εντελώς νέα πολιτική πρωτοβουλία, η οποία πρόκειται να συμμετάσχει στις προσεχείς κοινοβουλευτικές εκλογές. Τρία ιδιαίτερα και θεμελιώδη χαρακτηριστικά της είναι:

·         (α) δεν έχει καθόλου στις τάξεις της παλιούς πολιτικούς ή επαγγελματίες πολιτικούς, ούτε ανθρώπους της διαπλοκής που κινούνται σε «γκρίζες» περιοχές,

·         (β) δεν είναι το κόμμα ενός αρχηγού, αλλά μια συλλογική προσπάθεια, που περιλαμβάνει ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις (από πανεπιστημιακούς μέχρι αγρότες και εργάτες) και όχι γόνους «πορφυρογέννητων» οικογενειών, που εν πολλοίς δεν έχουν σχέση με την πραγματική ζωή του ελληνικού λαού,

·         (γ) βασίζεται στα δύο στοιχεία που βοήθησαν τον λαό μας διαχρονικά να μεγαλουργήσει και που σήμερα βλέπουμε να έχουν τεθεί στο περιθώριο: τη φιλοπατρία και την πίστη στο Χριστό, με υγιή τρόπο και όχι με φανατισμό, ούτε με «συνθηματοποίηση» για πολιτική εκμετάλλευση.

·         Ομοίως, δεν έχει σχέση με ακραία πολιτικά μορφώματα παντός είδους: «δεν κοιτάζουμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, μόνο μπροστά».

Διαθέτει μια ρεαλιστική πρόταση για τη δημιουργία μιας ελεύθερης, ευνομούμενης, σεβαστής και οργανωμένης χώρας, οι κάτοικοι της οποίας θα αισθάνονται ασφαλείς, αξιοπρεπείς και περήφανοι για την πατρίδα τους. Θα εργάζονται και θα ευημερούν, αντί να νιώθουν ότι οι κόποι τους είναι μάταιοι, γιατί το ίδιο το κράτος συχνά τους εμποδίζει να ευημερήσουν.

Λεπτομέρειες για τις θέσεις της ΝΙΚΗΣ μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα του Κινήματος https://nikh.gr/. Περισσότερα στην εκδήλωση, όπου είναι προσκεκλημένος κάθε άνθρωπος που ενδιαφέρεται γι’ αυτόν τον τόπο.

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: