Κων/νος ΤσουκάκηςΤις τελευταίες μέρες, στα καφενεία και σε δημόσιες συζητήσεις στην πόλη, αναπαράγονται φήμες για δημοσκόπηση που δήθεν έκανε ο συνδυασμός Δημοτική Αναγέννηη. Εκείνοι που διασπείρουν τις φήμες αυτές, με συνωμοτικό και δήθεν εμπιστευτικό τρόπο, προσπαθούν να παρουσιάσουν τα υποτιθέμενα αποτελέσματα ως έγκυρες πληροφορίες, που κατάφεραν να αποσπάσουν από τον συνδυασμό μας.
Διευκρινίζουμε με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτή η κατασκευασμένη φημολογία εκφράζει μόνο την αγωνία των εμπνευστών της να περάσουν στην κοινωνία μηνύματα άσχετα με την πραγματικότητα.
 
Είναι φανερό ότι πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια ορισμένων που έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, να δημιουργήσουν «κλίμα νίκης» που δεν εισπράττουν από τον κόσμο.
 
Τολμούμε επίσης μετά παρρησίας να ζητήσουμε να σταματήσει αυτό το προεκλογικό θέατρο και να αφήσουν οι όποιοι τους πολίτες να εκλέξουν εκείνον που θεωρούν ικανότερο.
 
Αυτό είναι η Δημοκρατία.
 
Εμείς προχωρούμε με συνέπεια και σοβαρότητα, με θέεις και προτάσεις για την ανάπτυξη του τόπου, πιστεύοντας στην κρίση και την αντίληψη των δημοτών, οι οποίοι αντιλαμβάνονται και περιθωριοποιούν τέτοιες πρακτικές.
 
Γραφείο Τύπου

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: