Μήνυμα Μανώλη Μενεγάκη
Ο Μανώλης Μενεγάκης

Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών ολοκληρώθηκε. Ύστερα από μια μακρά προεκλογική περίοδο, ο συνδυασμός μας, η «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» πέτυχε την πρώτη νίκη στις εκλογές της Κυριακής 8/10. 

Τόσο προσωπικά, όσο και οι υποψήφιοι και υποστηρικτές του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Πολιτών», πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας, δώσαμε έναν αγώνα, με σεβασμό στον πολίτη αλλά και με μεγάλη αγάπη για τον Δήμο Αγίου Νικολάου του αύριο. 

Παρουσιάσαμε ένα σαφές πρόγραμμα, που από την επόμενη μέρα μπορεί να γίνει πράξη. Με γνώση, εμπειρία και μεγάλη θέληση, μία πολύ ισχυρή ομάδα προχωρούμε μαζί για να φέρουμε την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Υπέγραψα μαζί σας συμβόλαιο για την επόμενη ημέρα του Δήμου μας και αυτό με δεσμεύει.

Ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την στήριξή σας. Ευχαριστώ και όσους δεν μας στήριξαν αρχικά, αλλά η ειλικρινής αγωνία τους για την πρόοδο του δήμου μας τους καλεί να μην επιλέξουν την συνέχιση όσων μας έχουν οδηγήσει ως εδώ, αλλά τον νέο τρόπο για την αυτοδιοίκηση του τόπου μας που προτείνουμε.

Σας ζητώ στις επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να με στηρίξετε και μαζί με μένα τον συνδυασμό μας, ώστε να μας δώσετε τη δύναμη να κάνουμε πράξη την πρότασή μας.

Μαζί, για το Δήμο Αγίου Νικολάου!

Μανώλης Μενεγάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos