ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον, απορρίπτεται το αίτημα Ζερβάκη για συνεργασία

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον χώρο του Νίκου Κουρουπάκη στο Facebook, “την Δευτέρα 29/5/2023 συνεδρίασε η Δημ. ομάδα της παράταξης ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον. Επακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ομόφωνα εκφράστηκε η άποψη ότι: Λόγω της αρνητικής πορείας και αναποτελεσματικότητας του Δημάρχου, των σκανδάλων και των καταγγελιών των ημερών που έχουν επιφέρει πρόστιμα στο Δήμο, καθώς και της αντιδημοκρατικής αλαζονικής και αυταρχικής συμπεριφοράς του κ. Ζερβάκη, δεν συμφωνούμε με την επανεκλογή του.

Ως εκ τούτου απορρίπτεται το αίτημα του κ. Ζερβάκη το οποίο διατυπώθηκε στην δημοτική μας ομάδα, μέσω του δημ. Συμβούλου Τσιφετάκη Μανώλη για κοινή κάθοδο στις εκλογές.

Με δεδομένο ότι οι συνδυασμοί πρέπει να κατατεθούν μέχρι 31 Αυγούστου, συμφωνήσαμε και εξουσιοδοτήσαμε τον αναπληρωτή επικεφαλής Τσιφετάκη Μανώλη να αναλάβει πρωτοβουλία συνεννόησης με τις άλλες παρατάξεις, με τοπ. κοινότητες, φορείς και πολίτες με κοινωνική δράση, ώστε να δημιουργηθεί μία νέα Δημοτική ομάδα με ένα υποψήφιο δήμαρχο για να διεκδικήσει την αλλαγή πορείας του Δήμου προς τη πρόοδο. Αυτονόητο ότι οι απαιτούμενες διαβουλεύσεις θα ολοκληρωθούν Μετά τις βουλευτικές εκλογές της 25 Ιούνη.

Για τη παράταξη

ΣΗΤΕΙΑ: Επιστροφή στο Μέλλον

Ο επικεφαλής

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: