Θωμάς Χαριτάκης, υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Ο Θωμάς Χαριτάκης και μέλη της δημοτικής ομάδας

Τη πρόθεση του να διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα στον δήμο Αγίου Νικολάου, παρουσίασε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης (30/3) στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αγίου Νικολάου, ο Θωμάς Χαριτάκης, εμφανίζοντας τα πρώτα μέλη της δημοτικής ομάδας.

Ο κ. Χαριτάκης στη τοποθέτηση του, έδωσε το σκεπτικό της υποψηφιότητας του και της ομάδας:

Είναι μια απόφαση, που πήρε μια ομάδα ανθρώπων, μετά από πολλή σκέψη και με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στον τόπο και στους συνδημότες μας

Αναφερόμενος στην ομάδα τόνισε ότι συμμετέχουν και άνθρωποι που θα λειτουργήσουν χωρίς να μπουν στην εκλογική διαδικασία:

Πρέπει επίσης να τονίσουμε, ότι πέραν των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, υπάρχει μια δυναμική ομάδα, η οποία εμπνευσμένη από το όραμα και τη διάθεσή μας για προσφορά στον τόπο, δηλώνει παρούσα προκειμένου να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της, εθελοντικά την επόμενη μέρα σε  όλες τις προκλήσεις και τους στόχους που θα θέσουμε ως δημοτική αρχή. Άνθρωποι καταξιωμένοι που θα δώσουν στη δημοτική μας αρχή την ανάλογη ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Όραμα του ιδίου και του συνδυασμού, όπως ολοκλήρωσε τη τοποθέτηση του ο Θωμάς Χαριτάκης

να φέρουμε τον τόπο μας εκεί που πραγματικά του αξίζει. Στην ΚΟΡΥΦΗ.

Σε ερώτηση μας για την αιμορραγία του τόπου, με τα νέα παιδιά που φεύγουν γιατί δεν τους αφήνουμε ζωτικό χώρο απάντησε “πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να είναι ο τόπος δυνατός και να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες για όλους.”

Προανήγγειλε επίσης τη παραίτηση του από το αξίωμα του αντιδημάρχου στις 31 Μαΐου αφού δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του αντιδημάρχου, αλλά και στη πίεση της υποψηφιότας.

Ο Θωμάς Χαριτάκης εμφανίστηκε πλαισιωμένος από τον Γιάννη Μαρίνο, Μάθρα Ζήβα, Βασίλη Ορφανάκη και Γιώργο Πελεκανάκη

Προφανώς και θα ακολουθήσει επίσημη παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού, ονόματος, διακήρυξης το επόμενο χρονικό διάστημα,

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: