Δοξαστάκης ΤσόκαςΜετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης, κυρίου Σεραφείμ Τσόκα και του Δημάρχου Χερσονήσου, κυρίου Ζαχαρία Δοξαστάκη, ανακοινώνεται η ένταξη του κυρίου Δοξαστάκη στον εκλογικό Συνδυασμό του κυρίου Τσόκα, ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Μετά τη συνάντηση, ο κύριος Τσόκας δήλωσε: “Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής διότι ένα από τα πρώτα άτομα που πλαισιώνουν την προσπάθεια που κάνουμε για την Περιφέρεια Κρήτης, είναι ο Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ένας άνθρωπος με πάθος για τα «κοινά», με πείρα, όραμα και αποδεδειγμένες ικανότητες. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να έχω δίπλα μου τον Ζαχαρία, οι ουσιαστικές γνώσεις και η πολυετής εμπειρία του στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι πολύτιμα «εργαλεία» για ολόκληρη την Κρήτη. Τον καλωσορίζω στην ομάδα μας και του εύχομαι «καλή δύναμη» στον κοινό αγώνα που θα δώσουμε”.

Ακολούθησε δήλωση του κυρίου Δοξαστάκη: “Με τον κύριο Τσόκα συζητήσαμε διεξοδικά τα ζητήματα, τις προκλήσεις, τις προοπτικές και τη δυναμική της Περιφέρειας Κρήτης. Ομολογώ ότι στα σημαντικότερα θέματα δεν υπήρχε απλά σύγκλιση απόψεων, αλλά πλήρης ταύτιση. Αποφάσισα να στηρίξω με κάθε τρόπο τον αγώνα που ήδη ξεκίνησε να δίνει. Συμμετέχω σε έναν συνδυασμό που έχει καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, σε ένα ψηφοδέλτιο που δεν φέρει «κομματική σφραγίδα», σε μια «πολύχρωμη ομάδα» που διαθέτει κοινό όραμα και στόχους. Με γνώμονα το καλό όλης της Κρήτης, αφήνουμε πίσω όσα μας χώριζαν μέχρι χθες. Ενώνω τις δυνάμεις μου με αυτές του καλού μου φίλου Σεραφείμ. Το Μάιο θα είμαι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με το Συνδυασμό του.”

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: