Ευ Αγωνίζεσθαι - Άννα Πολλάτου
Ευ Αγωνίζεσθαι – Άννα Πολλάτου

Ο  Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας  της Ελλάδας κ. Ισίδωρος Κούβελος  και τα στελέχη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος « Ευ Αγωνίζεσθαι- Άννα  Πολλάτου», θα βρίσκονται κοντά στους μαθητές της Καρπάθου  την Παρασκευή 28 Μαΐου 2015.

Πρόκειται  για μία ακόμη  σπουδαία  εκπαίδευση υπέρ των Ολυμπιακών   Αξιών   με αφορμή τη βράβευση της Καρπάθου με το χρυσό μετάλλιο για την συμμετοχή της στο 4ο Πανελλήνιο Πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας με πρωτοβουλία του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου.  Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση  από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τους εξής :

 1. Ιλιάνα Κλωκόνη , Δ/ντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.
 2. Πύρρος Δήμας , Ολυμπιονίκης Αθλητής Άρσης Βαρώ
 3. Νάσος Γαλακτερός , πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής
 4. Ειρήνη Αϊνδιλή , Ολυμπιονίκης Ρυθμικής
 5. Χαρά Καρυάμη, Ολυμπιονίκης Ρυθμικής
 6. Νίκη Μπακογιάννη. Ολυμπιονίκης , Άλμα σε ύψος
 7. Χρήστος Αερικός , Παγκόσμιος πρωταθλητής Τοξοβολίας
 8. Σοφία Παπαδοπούλου, Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοϊας
 9. Μαγγανουδάκη Δήμητρα, Ολυμπιονίκης Ξιφομαχίας
 • Παρασκευή 28 Μαϊου 2015 09 :00 π. μ. – Δημοτικό Στάδιο Απερίου 

Θα διεξαχθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα -για όλους τους μαθητές της Καρπάθου στο  Δημοτικό Στάδιο Απερίου-«Ευ Αγωνίζεσθαι- Άννα Πολλάτου» στο πλαίσιο προώθησης  του Αθλητισμού, των αρχών του  « Ευ Αγωνίζεσθαι», του «Φίλαθλου Πνεύματος»  και της εξωσχολικής φυσικής Αγωγής των παιδιών.

 • Παρασκευή 28 Μαϊου 2015 – Δημοτικό Αμφιθέατρο, 18: 30    

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση  του Εκπαιδευτικού βιβλίου  της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας  της Ελλάδας  με τίτλο « Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία… προς όλο τον κόσμο! ‘Ένα  μαγικό ταξίδι!» στο πλαίσιο  του  Πανελλήνιου Προγράμματος  Ολυμπιακή Κληρονομιά. Την παρουσίαση θα πλαισιώσουν και άλλες  εκδηλώσεις !

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: