Χρηστάκης, Χρυσόγελος, Κοκκίνης,
Χρηστάκης, Χρυσόγελος, Κοκκίνης,

…. και όσα δεν μάθαμε τελικά;;; Διότι από νωρίς ήταν ηλεκτρισμένο το κλίμα στο σινέ Δρήρος στη Νεάπολη, ειδικά με το τρόπο που χειρίστηκε ο δήμος Αγίου Νικολάου, την υπόθεση προσκαλώντας υπέρμαχους των βΑΠΕ, χωρίς αντίλογο από την άλλη πλευρά.

Ο Νίκος Χρυσόγελος, αναγκάστηκε να διακόψει τη παρουσίαση του και ο Δημήτρης Χρηστάκης, δεν μίλησε καν. Οι αρχικές φωνές αγανάκτησης κάποια στιγμή έγιναν κραυγές του τύπου “δεν θα με διώξετε εμένα από τα χωράφια μου για να κάνετε εσείς τη δουλειά σας”. Φάνηκε πλέον ξεκάθαρα ότι ο μέσος πολίτης του τόπου έχει ενημερωθεί πολύ καλά για το τι τον περιμένει εάν αφεθούν οι εταιρείες να κάνουν ότι θέλουν.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός προσπάθησε να ηρεμήσει το πλήθος, αλλά μάλλον έριξε λάδι στη φωτιά όταν είπε ότι έτσι και αλλιώς οι αποφάσεις έχουν ληφθεί.

παρών και ο νέος βουλευτής Λασιθίου, Μανώλης Θραψανιώτης
παρών και ο νέος βουλευτής Λασιθίου, Μανώλης Θραψανιώτης

Η εκδήλωση διακόπηκε, οι ομιλητές αποχώρησαν, ενώ για αρκετή ώρα έξω από το Δρήρος, πολίτες από όλο το νομό και το πάνω Μεραμπέλλο, συζητούσαν για τη μεθόδευση της συνάντησης αυτής.

Τελικά όσοι μέσα στην αίθουσα προέρχονται από το πάνω Μεραμπέλλο και αντιτίθενται στις βΑΠΕ, έδωσαν το επόμενο ραντεβού τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου, με κύριο θέμα τις βΑΠΕ.

Όμως όλα αυτά, μαζί και ο τρόπος που αντιμετώπιζε ο προηγούμενος δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης αλλά και ο νυν Αντώνης ΄Ζερβός τη Νεάπολη και το πάνω Μεραμπέλλο, έχουν ήδη τροφοδοτήσει φυγόκεντρες δυνάμεις απόσχισης στη Νεάπολη, για τη δημιουργία δήμου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.