για το το έργο της ηλεκτροδότησης της Σπιναλόγκας
Σπιναλόγκα

Με επίκεντρο τη Σπιναλόγκα και το έργο της ηλεκτροδότησης της οχυρής νησίδας, συναντήθηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

Ο Περιφερειάρχης έχει υπογράψει τη χρηματοδότηση του έργου με το ποσό του 1,2 εκ. ευρώ και στην παρούσα περίοδο προωθούνται οι διαδικασίες για την υλοποίησή του. Ο κ. Αρναουτάκης επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια και θέλει να προχωρήσει με τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού, της Αυτοδιοίκησης και των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών και φορέων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης έργα που αφορούν την σχολική στέγη και την συντήρησή της στο Δήμο Αγίου Νικολάου καθώς και κοινές δράσεις και έργα που εξελίσσονται σε συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου. 

«Είχαμε μια γόνιμη συνάντηση και συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, ο οποίος είναι ανοικτός ν’ ακούει τα προβλήματα και είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοινού ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής και της Κρήτης», δήλωσε ο κ. Ζερβός. 

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: