ταχύπλοα "κλείνουν" την είσοδο του λιμανιού Αγίου Νικολάου
ταχύπλοα “κλείνουν” την είσοδο του λιμανιού Αγίου Νικολάου

έναν πρωτότυπο τρόπο διάλεξαν να διαμαρτυρηθούν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θαλάσσιας αναψυχής (water sports), οι οποίοι δεν έχουν  άδεια λειτουργίας φέτος, αφού κάπου ανάμεσα στη Κτηματική Εταιρία του δημοσίου, τον δήμο Αγίου Νικολάου, το Λιμεναρχείο και το “γράμμα του νόμου”, υποφέρουν από μόνιμους καθημερινούς ελέγχους του λιμεναρχείου.

Έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν για λίγη ώρα σε εικονικό κλείσιμο του λιμανιού Αγίου Νικολάου με ταχύπλοα σκάφη, μήπως και ευαισθητοποιήσουν τους αρμόδιους να δώσουν λύση, πριν τελειώσει η τουριστική περίοδος.

Όπως θα δείτε στο video, ο νομικός τους εκπρόσωπος, Φάνης Κοϊνάκης, αναφέρεται στο σκηνικό του παραλόγου που έχει στηθεί αυτό το καλοκαίρι.

Αμέσως μετά, ο Λιμενάρχης κ. Αγγελάκης μας λέει ότι το πρόβλημα αφορά 13 από τις 25 επιχειρήσεις, οι οποίες έπαιξαν πονηρά, μην εξηγώντας τι και γιατί.

Πριν μας μιλήσει ο λιμενάρχης έψαχνε άρθρο στη νομοθεσία για να κατηγορήσει όσους συμμετείχαν στο δρώμενο, για παρακώλυση κίνησης στο λιμάνι. Ούτε παρακώλυση υπήρξε, ούτε κανείς εμποδίστηκε να μπει και να βγει. Αλλά εδώ διυλίζουμε την κάμηλον πλέον …..

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.