ένα κοινωνικό παντοπωλείο
ένα κοινωνικό παντοπωλείο

Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας-Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης καλεί τα συμπραττόμενα μέλη της Κοινωνικής Σύμπραξης να ενημερώσουν τους δυνητικά ωφελούμενους για τα παρακάτω:

  1. Σε ό,τι αφορά στην αίτηση που θα συμπληρώσουν οι ωφελούμενοι θα υπάρχουν οδηγίες στην ίδια την αίτηση (στην εφαρμογή). Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Ταυτότητα, Ε1 και Ε9 του 2015 (οικονομικό έτος 2014), κωδικό TAXIS.
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ : Όσοι δεν έχουν υποβάλλει την φορολογική τους δήλωση του 2015, δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
  3. Η πρόσβαση στην εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ θα είναι δυνατή από τις 15/07/2015 έως και 05/08/2015. Τυχόν τροποποιήσεις των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί θα γίνονται έως και 05/08/2015. Οι χειριστές καταχώρησης αιτήσεων έχουν ήδη ενημερωθεί για τους κωδικούς από το Υπουργείο στο προσωπικό τους email, ενώ μέσα στο σύστημα θα υπάρχουν οδηγίες για την εφαρμογή.
  4. Οι αιτήσεις θα πρέπει να εκτυπώνονται, να υπογράφονται και να αρχειοθετούνται.
  5. Η ΗΔΙΚΑ σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες θα κάνει την διασταύρωση των στοιχείων. Ο κάθε ωφελούμενος ή πιστοποιημένος χρήστης θα μπορεί να μπαίνει με τους κωδικούς του και να ενημερώνεται σε τι κατάσταση βρίσκεται η αίτησή του (έλεγχος – διασταύρωση, έγκριση).
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: