Ο Σύλλογος εστίασης και διασκέδασης Αγίου Νικολάου στο Facebook
Ο Σύλλογος εστίασης και διασκέδασης Αγίου Νικολάου

Ο Σύλλογος εστίασης και διασκέδασης Αγίου Νικολάου αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες των καιρών, την δύναμη της επικοινωνίας και των social media ξεκινά μια νέα πορεία και γυρίζει σελίδα τόσο στην ενημέρωση των συναδέλφων επαγγελματιών όσο και της επαφής του κλάδου με το ευρύ κοινό.

Δημιουργήσαμε μια σελίδα στο facebook για την περίοδο των ημερών του Πάσχα https://www.facebook.com/agiosnikolaoseaster/ ώστε να προσφέρουμε σαν κλάδος το δικό μας λιθαράκι στην προβολή του τόπου μας.

Πάνω από όλα οι νέες μας αυτές ενέργειες θα έχουν σαν στόχο την προβολή της πόλης του Αγίου Νικολάου μέσα από τις πρωτοβουλίες των συναδέλφων μας, τις προτάσεις και τις ιδέες τους.

Ο Σύλλογος εστίασης και διασκέδασης Αγίου Νικολάου στο Facebook
Ανάσταση στη λίμνη Αγίου Νικολάου

Ακόμα δημιουργήσαμε και λογαριασμό στο instagram με το όνομα #agiosnikolaosfoodndrink όπου οι εικόνες θα κάνουν την διαφορά σε ότι αφορά τον χώρο των καταστημάτων εστίασης του κλάδου μας.

Έχουμε ακόμα ξεκινήσει την δημιουργία ενός site το οποίο θα βγεί στον αέρα το επόμενο διάστημα και όπου μέσα από εκεί θα μπορεί ο κάθε ένας να αντλήσει ενημέρωση σε ότι αφορά την λειτουργία των καταστημάτων των μελών του συλλόγου μας και όχι μόνο.

«Οι νέες τεχνολογίες στην επικοινωνία δεν μπορούν να μας αφήσουν πίσω και έτσι σαν σύλλογος πήραμε την πρωτοβουλία να προωθήσουμε τον τόπο μας και μέσα από την προσπάθεια αυτή όλοι να αποκομίσουμε τα καλύτερα. Στη νέα μας αυτή προσπάθεια χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Περιμένουμε τα like σας και θα χαρούμε να μας ακολουθήσετε σε αυτή τη νέα μας πορεία» σχολίασε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Νεραντζούλης

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: