Περιηγητική λέσχη Σητείας, απολογισμός εκδηλώσεων
Ερωτο-κρι(η)τολογικές ψηφίδες και 3ο Πανελλήνιο συνέδριο μαθηματικής παιδείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα μέλη και τους φίλους του σωματείου που συμμετείχαν ενεργά στις πρόσφατες επιτυχημένες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Σητεία και στα Χανιά.

Σητεία, Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Η αθρόα συμμετοχή του κοινού στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λέσχης, με τίτλο «Ερωτο-κρι(η)τολογικές ψηφίδες» του Μιλτιάδη Παπαδάκη, επιβεβαίωσε στο Δ.Σ. την ορθότητα της επιλογής, τόσο για την ποιότητα του περιεχομένου όσο και για το ήθος του συγγραφέα.

Το βιβλίο θα διατεθεί δωρεάν προς τις βιβλιοθήκες των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Δήμου Σητείας, τις δανειστικές βιβλιοθήκες του Νομού, τις βιβλιοθήκες του Πανεπιστημίου Κρήτης καθώς και τις αντίστοιχες των Επιστημονικών & Πολιτιστικών Συλλόγων της Επαρχίας Σητείας, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται και σε όλα τα βιβλιοπωλεία του νησιού.

Χανιά, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Η Περιηγητική Λέσχη Σητείας συμμετείχε ως επίσημος συνδιοργανωτής του 33ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας που διοργάνωσε Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στις 4,5 και 6 Νοεμβρίου στα Χανιά.
Το συνέδριο είχε διεθνή απήχηση και συμμετοχές, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: