Συνάντηση Αρναουτάκη Θεοδωράκη για έργα υποδομής ανάπτυξης της Κρήτης
Αρναουτάκης με Θεοδωράκη και στελέχη με το Ποτάμι

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του κόμματος «Ποτάμι» Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο επίσκεψης του στο νησί.

Στην διάρκεια της συνάντησης στο γραφείο του Περιφερειάρχη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα  έργα υποδομής και ανάπτυξης της Κρήτης όπως επίσης ζητήματα που αφορούν στην αποκέντρωση του Κράτους με την ουσιαστική στήριξη της Αυτοδιοίκησης με αρμοδιότητες και πόρους.

Μετά την συνάντηση, στις δηλώσεις του ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχουν στα θέματα ανάπτυξης της Κρήτης που έχουν με τον κ. Αρναουτάκη, τονίζοντας μάλιστα ότι η Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί παράδειγμα για την χώρα καθώς υπάρχουν παντού έργα με την σφραγίδα της Περιφέρειας.

Στη δήλωση του στα ΜΜΕ ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Προσπαθούμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της περιοχής. Το μεγάλο βάρος βέβαια είναι στις πλάτες του, εμείς είμαστε απλά συμπαραστάτες. Αυτή η χώρα που δεν θα πάει μπροστά εάν δεν υπάρξει μια γενναία αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων, των χρημάτων των ευθυνών. Το πώς χειρίζεται τα πράγματα η Περιφέρεια Κρήτης μπορεί να είναι και ένα παράδειγμα για την χώρα, γιατί από όπου και να πας υπάρχουν πράγματα που εξελίσσονται στο νησί και έχουν την «σφραγίδα» της Περιφέρειας».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας τον Πρόεδρο του κόμματος για την συνεργασία και στήριξη στα θέματα υποδομών και ανάπτυξης στο νησί, δήλωσε:

«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στη Περιφέρεια έχουμε τη βοήθεια και τη στήριξη του κόμματος του. Εμείς αναδείξαμε και πάλι τα μεγάλα θέματα που αφορούν στο νησί μας που είναι ο ΒΟΑΚ, οι κάθετοι άξονες, γενικότερα η ανάπτυξη του νησιού αλλά πάνω από όλα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι πρέπει να έχουμε και την απασχόληση, να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας. Μας ενδιαφέρει τα παιδιά μας να μένουν στο τόπο κα μέσα από τον πρωτογενή τομέα, τον τουριστικό τομέα με τα Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά μας Ιδρύματα, την «έξυπνη» εξειδίκευση που φέρνει η νέα Προγραμματική Περίοδος να καταφέρουμε τα σημαντικά αποτελέσματα που παράγονται να φτάσουν στην πραγματική οικονομία».

Τον Σταύρο Θεοδωράκη συνόδευαν στη Περιφέρεια ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Δανέλλης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μαργαρίτα Γερούκη, ο συντονιστής του κόμματος στην Κρήτη Κυριάκος Καραγιώργης, και η εκπρόσωπος της νεολαίας «Ποτάμι» Μαρία Δαμανάκη.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: