η αντιδήμαρχος Αφροδίτη Βαρκαράκη με τα στελέχη του ΟΑΚ, εξετάζοντας τα σχέδια του κόμβου
η αντιδήμαρχος Αφροδίτη Βαρκαράκη με τα στελέχη του ΟΑΚ, εξετάζοντας τα σχέδια του κόμβου

Απόπειρα διόρθωσης των κακοτοποθετημένων σημάτων κυκλοφορίας στο κόμβο Κριτσάς, μετά και το άνοιγμα το νέου δρόμου Άγιος Νικόλαος – Καλό Χωριό του Βόρειου Οδικού Άξονα,

έγινε το πρωί της Παρασκευής (9/5), μετά από αίτημα της αρμόδιας αντιδημάρχου Αγίου Νικολάου Αφροδίτης Βαρκαράκη, παρόντων στελεχών του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, ο οποίος έχει την ευθύνη και του Βόρειου Οδικού Άξονα.

Έγινε επί τόπου έλεγχος της υπάρχουσας σήμανσης, επισημάνθηκαν οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα, διότι όλος αυτός ο αριθμός των σημάτων, μάλλον μπερδεύει τους οδηγούς, παρά τους καθοδηγεί.

οι ξένοι μπερδεύτηκαν, η κ. Βαρκαράκη του δείχνει τη κατεύθυνση ....
οι ξένοι μπερδεύτηκαν, η κ. Βαρκαράκη τους δείχνει τη κατεύθυνση ….

Επίσης συζητήθηκαν θέματα ορολογίας στις πινακίδες, αφού στα αγγλικά το “old road” αναγράφεται στα Ελληνικά “Π.Ε.Ο.”, δηλ. παλαιά εθνική οδός, κάτι όμως που δεν είναι άμεσα κατανοητό.

Ακόμα τέθηκε το θέμα των φαναριών, τα οποία έσβησαν μετά το άνοιγμα του νέου τμήματος Άγιος  Νικόλαος – Καλό Χωριό, διότι ειδικά οι ξένοι επισκέπτες, έχοντας μάθει από το τόπο τους, μάταια περιμένουν το φανάρι να ανάψει για να συνεχίσουν.

δηλ. τι πάει να πει Π.Ε.Ο. ;;;;
δηλ. τι πάει να πει Π.Ε.Ο. ;;;;

Ενδεικτικό του χάους της σηματοδότησης το γεγονός ότι την ώρα που γινόταν η επιθεώρηση των σημάτων, ένας ξένος μπερδεύτηκε για το πως μπαίνει στον δρόμο για Καλό Χωριό με αποτέλεσμα να του δείξει το δρόμο η ίδια η αντιδήμαρχος (φωτογραφία).

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.