Πλακιωτάκης, Αβραμόπουλος, αποκαλύπτοντας τον θεμέλιο λίθο

Από τη θεμελίωση

Αυτή είναι για πρώτη φορά, επίσημα η θέση του Υπουργείου Υγείας, δια στόματος του ίδιου του Υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος της εξέφρασε κατά τη τελετή θεμελίωσης του Περιφερειακού Ιατρείου Τουρλωτής, τη Τρίτη (9/9/. Ο Υπουργός αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα υγείας, λέγοντας ότι ο χώρος θα πρέπει να κρατηθεί έξω από κομματικές αντιπαραθέσεις διότι, όταν κάποιος περνάει το κατώφλι του νοσοκομείου για θέμα υγείας, το τελευταίο που τον απασχολεί είναι η κομματική του άποψη και θέση.

Ο κύριος Αβραμόπουλος, αναφέρθηκε και σε στατιστικά στοιχεία για την Υγεία στην Ελλάδα, λέγοντας ότι σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, το επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα είναι ανώτερο ακόμα και από των Η.Π.Α..
Αναφέρθηκε στη πολιτική που υλοποιεί το Υπουργείο του, ενώ ευχαρίστησε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Πλακιωτάκη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία.

Υπουργοί, διοικητές, πολιτευτές

Από τον αγιασμό

Από τη πλευρά του ο κ. Πλακιωτάκης, ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας για το έργο αυτό, ενώ ο Δήμαρχος Σητείας Νίκος Κουρουπάκης, αναφέρθηκε στις απαιτήσεις της περιοχής ιδιαίτερα το καλοκαίρι, με την έλευση του τουρισμού.

Στη τελετή παρέστησαν οι διοικητές όλων των νοσοκομείων του νομού, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και αιρετοί απ’ όλο το νομό.

Το ιατρείο θα είναι έτοιμο σε περίπου έναν χρόνο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos