Ένα λειτουργικό σχολείο θα έχουν στο εξής οι μαθητές του Σισίου
ο προαύλιος χώρος

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι (21/12) η τσιμεντόστρωση στον αύλειο χώρο του Δημοτικού σχολείου Σισίου – έργο – που αναμένεται να διευκολύνει την πρόσβαση μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολικό συγκρότημα και να συμβάλει  στην ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κώστας Καστελλιανάκης, ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, υλοποιείται με την τσιμεντόστρωση της αυλής του σχολείου (330 τ.μ βιομηχανικό μπετόν), την μελέτη της οποίας ανέλαβε το τμήμα συντήρησης και κατασκευών του δήμου, με την συνδρομή εθελοντών.

Εξ άλλου στο αμέσως προσεχές διάστημα, αναμένεται να κατασκευαστούν ράμπες ΑμεΑ, εντός του σχολικού συγκροτήματος και να προχωρήσει η συντήρηση της παλαιάς αίθουσας του Αναπτυξιακού Συλλόγου, προκειμένου να δοθεί σε χρήση.

Συντηρείται και ανακατασκευάζεται η παιδική χαρά Σισίου

Ο κ. Καστελλιανάκης, ευχαριστώντας αρχικά τον Δήμο Αγίου Νικολάου και το αρμόδιο τμήμα Συντήρησης και Κατασκευών, τον εργολάβο κ. Τίτο Κάβαλο για την εθελοντική προσφορά του στην ολοκλήρωση του έργου καθώς και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Γ. Χατζηγεωργίου, αναφέρθηκε στις εργασίες που γίνονται για την συντήρηση και ανακατασκευή της παιδικής χαράς του Σισίου (νέου τύπου), ενώ όπως υπογράμμισε στις νέες μελέτες του Δήμου Αγίου Νικολάου, έχουν συμπεριληφθεί οι  παιδικές χαρές Βραχασίου – Μιλάτου, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, θα δημοπρατηθούν έως τις αρχές του νέου έτους.

Να σημειώσουμε, ότι παρόντες στις εργασίες που έγιναν σήμερα στο Σίσι, ήταν ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Κων/νος Κυβερνητάκης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Βραχασίου κ. Μανόλης Λεμπίδης.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos