Στο Λύκειο Μοιρών

Νομάρχης και αντινομάρχης

Η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη- Ηλιάκη επισκέφθηκε έργα που εκτελεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου στην περιοχή της Μεσσαράς. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το υπό ανέγερση Λύκειο Μοιρών και το σημείο όπου πραγματοποιείται η διαπλάτυνση του δρόμου Πιτσίδια- Μάταλα για να ενημερωθεί από κοντά σχετικά με την πορεία των έργων.
Την κ. Σχοιναράκη συνόδευσε η αρμόδια αντινομάρχης κ. Δέσποινα Συγγελάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου.

Η κ. Σχοιναράκη, μιλώντας για την ανέγερση του Λυκείου Μοιρών, τόνισε: «Σκοπός της Νομαρχιακής Αρχής είναι να παραδώσει όσο το δυνατόν περισσότερες σύγχρονες σχολικές μονάδες όχι μόνο στους πολίτες του Ηρακλείου, αλλά και στους πολίτες που βρίσκονται στην ενδοχώρα του νομού, ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να πραγματοποιείται παντού με τον καλύτερο τρόπο. Στόχος μας είναι να συντομεύσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι εργασίες ολοκλήρωσης του έργου προκειμένου το νέο Λύκειο Μοιρών να λειτουργήσει κανονικά με την έναρξη του νέου σχολικού έτους».
Η κ. Σχοιναράκη για το οδικό δίκτυο Πιτσίδια- Μάταλα επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος είναι αυξημένης κυκλοφορίας ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Η Νομαρχιακή Αρχή θεωρεί την αναβάθμιση του οδικού δικτύου πολύ σημαντική και εργάζεται συνεχώς για την επίτευξη αυτού του στόχου».
Print Friendly, PDF & Email

Από manos