Αίτημα προς δημοτικό συμβούλιο Δήμου Αγίου Νικολάου
η Μαρίνα Αγίου Νικολάου

…. επιχειρηματιών, εργαζομένων και κατοίκων  περιοχής περιφερικά Μαρίνας, παλαιού Γηπέδου κλπ. …..

Σήμερα έχει διαμορφωθεί στην αγορά της  πόλης μία ασύμμετρη ανάπτυξη και εμπορικότητα λόγω της διαμόρφωσης του κέντρου τα τελευταία χρόνια. Τα έργα υποδομής  δεν λειτουργούν προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας μας.  

Η άσχημη τουριστική περίοδο που διανύουμε  (αναμενόμενη)  έχει δημιουργήσει ασφυκτικό τουριστικό, εμπορικό και κατ επέκταση  οικονομικό περιβάλλον  ιδιαιτέρα στις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην  νότια πλευρά της .

Για την ισόρροπη ανάπτυξη της πόλης μας, την εύρυθμη λειτουργία της  αλλά και για το καλό του συνόλου των δημοτών, ζητάμε να μεταφερθούν όλα τα ημερόπλοια που τροφοδοτούνται από τα τουριστικά λεωφορεία και μόνο, να έχουν έναρξη της δραστηριότητας τους  στην Μαρίνα.

Τα δε συνεργαζόμενα με αυτά λεωφορεία να παρκάρουν στον ελαιώνα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια όχι μόνο δεν θα επιφέρει στο τουριστικό λιμάνι την λίμνη και γενικά το βόριο παραλιακό μέτωπο   μείωση της τουριστικής κίνησης αλλά θα την τονώσει αφού θα επιφέρει την ελάφρυνση του από την βαριά κυκλοφοριακή φόρτιση των λεωφορείων καθιστώντας την περιοχή ποιο ελκυστική τουριστικά. 

Παράλληλα θα δοθεί  η δυνατότητα στους επισκέπτες της πόλης μας  αφενός να αυξηθούν και αφετέρου να γνωρίσουν  την πόλη στο σύνολο της, καθιστώντας την ποιο ανταγωνιστική τουριστικά αλλά και τονώνοντας την οικονομία  της συνολικά!

Επιχειρηματίες / εργαζόμενοι /   κάτοικοι   νότιας πλευράς

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos