ΑΑΙ, Αθλητική Ακαδημία Ιεράπετρας
ΑΑΙ, Αθλητική Ακαδημία Ιεράπετρας

Είναι πλέον γεγονός η ύπαρξη της ομάδας “Αθλητική Ακαδημία Ιεράπετρας”.

Η ΑΑΙ Αθλητική Ακαδημία Ιεράπετρας είναι ένας σύλλογος που δραστηριοποιείται κυρίως στα αθλήματα της κλασικής και τεχνικής κολύμβησης.

Ο ερασιτεχνικός αθλητικός σύλλογος ΑΑΙ δημιουργήθηκε από ανθρώπους με εμπειρία, όρεξη και όραμα.

Βασικός στόχος είναι τα παιδιά της Ιεράπετρας να γνωρίσουν τον υγρό στίβο όχι μόνο σαν μέσο εκγύμνασης αλλά να ανέβουν ένα επίπεδο λαμβάνοντας μέρος σαν επίσημοι πλέον αθλητές της κολυμβητικής ομοσπονδίας της Ελλάδας σε οργανωμένους αγώνες . Στόχος μας επίσης είναι τα παιδιά της Ιεράπετρας να γνωρίσουν εκτός από το άθλημα της κολύμβησης ,το Ολυμπιακό ιδεώδες ,τον ευγενή συναγωνισμό και ότι πρέπει να πρεσβεύει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός .Η ομάδα του συλλόγου μας αποτελείται απο 21 νέους αθλητές με ηλικία από 11 έως 15 ετών. Υπεύθυνος πρώτος προπονητής της ομάδας είναι κ. Λάζαρος Σαμλίδης.

Ο κ.Σαμλίδης είναι ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία σαν προπονητής. Ηταν απο το 2000 έως το 2007 εθνικός προπονητής στην τεχνική κολύμβηση απο το 2007 έως το 2009 εθνικός προπονητής στο μοντέρνο πένταθλο καθώς και απο το 2012 έως το 2016 εργαζόταν ως προπονητής στις ΗΠΑ με τεράστιες επιτυχίες.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε οτι το Σάββατο και την Κυριακή 16-17/06/2018 η ομάδα θα έχει την πρώτη της επίσημη παρουσία στην δεύτερη θερινή ημερίδα ορίων περιφέρειας Κρήτης Ρόδου καθώς και στους θερινούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών περιφέρειας Κρήτης Ρόδου.Η αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη των Χανίων.

Η πρόεδρος του συλλόγου κ.Ελένη Τζανάκη και το διοικητικό συμβούλιο εύχεται στους αθλητές της ομάδας καλή αρχή και καλές επιτυχίες .

Γραφείο τύπου Α.Α. Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos