Αγιασμός, πρωτοχρονιάτικη πίτα 2019 στο νοσοκομείο Νεάπολης
αγιασμός, πρωτοχρονιάτικη πίτα 2019 και ευχές στο νοσοκομείο Νεάπολης

Με την είσοδο του Φλεβάρη, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Νεάπολης, έκοψαν τη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους μαζί με τον αγιασμό για τη νέα χρονιά 2019. Ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος, με τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Τίτο, τέλεσαν τον αγιασμό και ευλόγησαν τη βασιλόπιτα. Ο μητροπολίτης στη συνέχεια εξέφρασε τις ευχές του.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκος Παντιέρας, ευχαρίστησε όσους παρέστησαν στην εκδήλωση, ονομαστικά, πολλά από τα πρόσωπα που λειτουργούν γύρω από αυτό. Το νοσοκομείο είπε, έχει σταθεί στα πόδια του, δεν χρωστάει, του χρωστάνε και γενικά το νοσοκομείο βρίσκεται στα καλύτερα του.

Από τη πλευρά του ο βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης ευχήθηκε καλή χρονιά και τόνισε ότι τα 4 νοσοκομεία βαδίζουν σε έναν καλό δρόμο, δεν έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα, αλλά έχει γίνει ένα αρκετά μεγάλο βήμα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου Νίκος Κοκκίνης, έχοντας περάσει από τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, ευχήθηκε να υλοποιηθεί το Κέντρο Αποκατάστασης και πρότεινε να τεθεί υπό την επιστημονική εποπτεία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η εκδήλωση, εκτός από τη πρωτοχρονιάτικη πίτα, περιελάμβανε και μερικές γεύσεις για όσους βρέθηκαν εκεί.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos