Αγροτικός Συνεταιρισμός Κριτσάς πληρωμή, παραλαβή λαδιού
παραλαβή ελαιοκάρπου στο ελαιουργείο

O Συνεταιρισμός ανακοινώνει ότι δίνεται λάδι στους παραγωγούς από τον ελαιοδιαχωριστήρα στους δικαιούχους παραγωγούς για τις ανάγκες του σπιτιού τους τις ημέρες που λειτουργεί το ελαιουργείο

(απογευματινές ώρες). Παρακαλούνται οι παραγωγοί που θέλουν να πάρουν λάδι να το προγραμματίσουν εγκαίρως ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Επίσης ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 17-1-2017 στους παραγωγούς που έχουν αφήσει λάδι για κοινή πώληση , θα δίνεται προκαταβολή 3,00 ευρώ ανά κιλό. Με την ολοκλήρωση της πώλησης του λαδιού θα βγεί μέσος όρος και θα γίνει εκκαθάριση.

Όσοι παραγωγοί έχουν άμεση ανάγκη και θέλουν να εξοφληθούν την αξία του λαδιού τους, μπορούν να το κάνουν με τιμή 3,70 ευρώ ανά κιλό. Η τιμή αυτή είναι τελική και δεν θα υπάρχει δικαίωμα στην εκκαθάριση.

Παρακαλούνται οι παραγωγοί να προσέρχονται στο γραφείο του Συνεταιρισμού από ώρα  9.00 π.μ. έως 13.30 μ.μ. έχοντας μαζί τους το βιβλιάριο Τράπεζας. (Λογαριασμός ΙΒΑΝ).

Επίσης ανακοινώνεται, ύστερα από απόφαση του Δ.Σ., ότι από τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού μας δεν θα δίνεται λάδι στους εμπόρους για λογαριασμό των παραγωγών.  Όποιος παραγωγός θέλει να πωλήσει λάδι σε έμπορο, πρέπει να έρχεται ο ίδιος να το παραλαμβάνει με δικά του δοχεία και να το πηγαίνει στον έμπορο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΦΟΡΔΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos