Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Απριλίου στο Οροπέδιο Λασιθίου η διοργάνωση αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων με την συμμετοχή 50 περίπου ατόμων από διάφορες χώρες που εργάζονται στον Ο.Η.Ε.
Ο αγώνας ξεκίνησε στις 11 το πρωί παρουσία του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου κ. Γ. Μηλιαρά, με αφετηρία το Κέντρο Υγείας στο Τζερμιάδων και ο τερματισμός έγινε στο Ψυχρό ακολουθώντας τη ιαδρομή Βιδιανή – ¶γιος Χαράλαμπος – Κάτω Μετόχι – Πλάτη – Ψυχρό. Οι συμμετέχοντες στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Δικταίον ¶ντρον.

Ο αγώνας δρόμου έγινε στα πλαίσια μεγάλης διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη από 21 – 25 Απριλίου 2005 από τουριστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τουριστικό αθλητισμό. Η αθλητική διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και περιελάμβανε 13 αθλήματα στα οποία συμμετείχαν περίπου 1.000 υπάλληλοι του Ο.Η.Ε. από όλο τον κόσμο. Αντίστοιχες εκδηλώσεις προγραμματίζονται και στο μέλλον με βάση την περιοχή της Χερσονήσου και άλλες περιοχές των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου.
Print Friendly, PDF & Email

Αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων εργαζομένων στον ΟΗΕ θα γίνει την Κυριακή 24 Απριλίου στο Οροπέδιο Λασιθίου. Θα συμμετάσχουν 90 άτομα, εργαζόμενοι του Οργανισμού, από διάφορες χώρες το κόσμου. Πρόκειται για τμήμα μεγάλης διοργάνωσης στη Κρήτη από 21 έως 25 Απριλίου που έχει αναλάβει φορέας που ασχολείται με τον αθλητικό τουρισμό. Περιλαμβάνει 13 αθλήματα, συμμετέχουν περί τα 1000 άτομα, εργαζόμενοι του ΟΗΕ από όλον τον κόσμο και τελεί υπό την αιγίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Εκδηλώσεις ίδιου χαρακτήρα πρόκειται να γίνουν στο μέλλον, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου. Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιώργος Μηλιαράς, θα κηρύξει την έναρξη των αγώνων.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos